Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Groningen actief tijdens Keiweek

Datum nieuwsfeit: 12-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 08/12/99

Persbericht stad Groningen/
District Groningen/Haren

Donderdag 12 augustus 19999

Politie actief tijdens Keiweek

Regiopolitie Groningen is ook komende week actief op de introductie KEI-week in de stad Groningen. Groningse politiemensen en Stadswachten zullen op de Keimarkt aanwezig zijn om de nieuwe inwoners van de stad Groningen informatie te bieden over voorkoming van inbraken, veilig uitgaan, diefstal van fietsen en heling.

Tijdens de sport informatiedag zal de politie vrijdag op het Zernikecomplex , zondag op de cultuurmarkt Grote Markt, maandag op de Stads- en Ommelandendag op de Vismarkt en dinsdag op de Hoonseplasdag zullen politiemedewerkers en stadswachten bij een stand fietsen van studenten graveren. Bovendien zullen agenten algemene informatie geven over veiligheid, bereikbaarheid van de politie en het doen van aangifte van diefstal of geweldplegingen. De politie hoopt daarmee de nieuwkomers voor te bereiden op een veilige studietijd en het voorkomen van slachtofferschap.

Voor nadere informatie voorlichting regiopolitie Groningen, tel. 050-5995010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie