Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 12-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Donderdag 12 Augustus

AUTODIEFSTAL ('s-Hertogenbosch)

Woensdag is vanaf een parkeerplaats aan de Deutersestraat een blauwe Opel Astra voorzìen van het kenteken JB-ZD-89 gestolen,

TANKEN ZONDER BETALEN (Drunen)

Een onbekend gebleven vrouw heeft woensdagavond bij een tankstation aan de Lipsstraat getankt zonder betalen. De vrouw was na het tanken het benzinestation ingelopen, kocht een pakje sigaretten en rekende dit af. Toen de pompbediende de vrouw later met de auto weg zag rijden bleek zij ook te hebben getankt.

VAN TELFOON BEROOFD (Rosmalen)

Een39-jarige vrouw uit Megen is woensdagavond op het Gildeplein van haar mobiele telefoon beroofd. De vrouw kreeg onverwacht van een onbekende jongen een klap in de buikstreek. De vrouw zakte ineen en toen zij weer overeind kwam was de telefoon verdwenen.

ONDER INVLOED ('s-Hertogenbosch)

Tegen een 30-jarige inwoner van automobilist wordt proces-verbaal opgemaakt terzake het rijden onder invloed van alcoholhoudend drank. Getuigen hadden gezien dat de man met zijn auto een aanrijding had gehad waarbij hij enkele lekke banden had opgelopen. Desondanks probeerde hij weg te komen. De politie trof de man met de auto, waarvan alle banden lek waren, aan op de Zandzuigerstraat en is aangehouden.

MISHANDELD ('s-Hertogenbosch)

Een 18-jarige jongen uit 's-Hertogenbosch is gisteravond op de Weerdskampweg in zijn woonplaats mishandeld door vier hem onbekende mannen. De jongen was kort tevoren, samen met een vriend en twee vriendinnen, in een uitgaansgelegenheid al uitgedaagd door het viertal. Omdat zij ruzie uit de weg wilden gaan verlieten zij de zaak en de jongen reed met zien vriendin op een bromfiets weg. Het viertal kwam hen in een auto achterna en wisten de Bosschenaar klem te rijden. Hij kreeg vervolgens van alle vier de jongeren klappen en schoppen. De mishandeling hield op toen er een auto stopte. De bestuurster daarvan belde de politie. Het kenteken van de auto waarin de verdachten zich verplaatsten is inmiddels bij de politie bekend en er zal een onderzoek volgen.

VLAM IN DE PAN (Drunen)

In een woning aan de Chopinstraat in Drunen sloeg woensdagmiddag de vlam in de pan. Het vuur sloeg over in de afzuigkap die ook in brand vloog. De bewoonster liep brandwonden op aan handen en voeten. Met behulp van de buren kon het vuur worden gedoofd.

DRUGGEBRUIKERS BEKEURD ('s-Hertogenbosch)

Woensdagavond trof de politie in een portiek aan de Barbaraplaats twee bekende Bossche druggebruikers van 33(v) en 34 (m) jaar oud aan. Beiden waren op dat moment bezig met het gebruiken van verdovende middelen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie