Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeersmaatregelen tijdens "Westervoort in beweging"

Datum nieuwsfeit: 13-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Westervoort

TIJDELIJKE VERKEERSMAATREGELEN

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westervoort maken bekend dat in verband met de activiteiten in het kader van "Westervoort in Beweging" op vrijdag 13 augustus 1999 tot en met zondag 15 augustus 1999 een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen getroffen zal worden, teneinde het parkeren in goede banen te leiden alsmede ter beveiliging en ter bevordering van de goede gang van zaken in het verkeer.

De maatregelen, die genomen worden op vrijdag 14 augustus 1999 van 13.00 uur tot 24.00 uur hebben betrekking op het instellen van een parkeerverbod voor:

* beide zijden van de Vredenburgstraat tussen de Zdl. Parallelweg en de Klapstraat;

* beide zijden van de Maria van Nassaustraat;
* de westzijde van de Molenlaan.

* beide zijden van de Klapstraat, voor het gedeelte gelegen tussen de Kerkstraat en de Molenlaan.

Het parkeren in genoemde straten op de daarvoor bestemde weggedeelten(parkeervakken/-stroken) is toegestaan.

Voorts zullen op die dag de navolgende - gedeelten van - wegen in beide richtingen gesloten worden verklaard voor al het verkeer behalve voetgangers gedurende de periode vanaf 12.00 uur tot plm. 23.00 uur.:
* de Kerkstraat - gedeelte Dorpstraat tot winkelcentrum;
* de Dorpstraat vanaf de Kerkstraat tot aan de Rijndijk;
* een gedeelte van het Dorpsplein.

Op zaterdag 14 augustus 1999 vanaf 09.00 uur tot 13.00 uur in verband met de Truckersrun zal de Dorpstraat worden afgesloten voor het doorgaande verkeer, behalve fietsers en voetgangers. Het betreft het gedeelte Dorpstraat vanaf de inrit Mosterdhof tot aan de Veerdam.

Op zondag 15 augustus 1999
zal het gedeelte van de Klapstraat, gelegen tussen de Vredenburgstraat en Ôt Slag in verband met activiteiten rondom het Kasteeltje, tussen 12.00 uur en 17.00 uur worden afgesloten voor alle doorgaande verkeer, behalve fietser en voetgangers.

De hiervoor genoemde maatregelen zullen op de gebruikelijke wijze door middel van borden en afzethekken met bijbehorende borden worden aangegeven. Wegomleggingen in verband met de genoemde maatregelen en de omleiding van het openbaar vervoer zullen eveneens op de gebruikelijke wijze worden aangegeven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie