Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verplaatsing weekmarkten in Goes

Datum nieuwsfeit: 14-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Goes

Persbericht

12 augustus

Verplaatsing weekmarkten zaterdag 14 augustus en dinsdag 17 augustus 199 naar Oostwal/Oostsingel.

In verband met de kermis op de Grote Markt, worden de weekmarkten op zaterdag 14 augustus en dinsdag 17 augustus 1999 verplaatst naar de Oostwal. Op dinsdag wordt ook het parkeerterrein aan de Oostsingel gebruikt. Dit heeft tot gevolg, dat vanaf maandag 16 augustus, 18.00 uur tot dinsdag 17 augustus, 18.00 uur:

1. de parkeervakken en rijbanen van parkeerterrein Oostwal niet toegankelijk zijn voor autoverkeer. Het bevoorraden van aan de Oostwal gelegen bedrijven kan binnen de genoemde periode niet plaatsvinden;
2. de parkeervakken en rijbanen van het parkeerterrein aan de Oostsingel niet toegankelijk zijn voor autoverkeer. Het bevoorraden van bedrijven kan daar niet via het terrein plaatsvinden;
3. de in-/uitrit van parkeerterrein Agnietenhof niet kan worden gebruikt.

Op zaterdag 14 augustus zal het parkeerterrein Oostwal slechts gedeeltelijk toegankelijk zijn en uitsluitend voor personenauto's. Het parkeerterrein Oostsingel is op zaterdag volledig toegankelijk.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie