Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten provincie Groningen

Datum nieuwsfeit: 15-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Diverse 08/15/99

Persberichten provincie Groningen/
Dagelijkse berichten districten Noord, Midden, Oost en West

Zondag 15 augustus 1999

Delfzijl: rijden onder invloed
Gisteravond is een 27-jarige automobilist uit Delfzijl in zijn woonplaats in het Balticpark geverbaliseerd voor het rijden onder invloed van alcoholhoudende drank. Bij onderzoek op het politiebureau bleek, dat de verdachte 0.6 promille alcohol in zijn bloed had. Hij kreeg een boete van driehonderdnegentig gulden.

Winschoten: zakkenrollen
Gistermiddag heeft een tot nu toe nog onbekende dader in de Langestraat in Winschoten de portemonnee gerold van een 29-jarige inwoonster van Winschoten. De vrouw was in een warenhuis aan het winkelen toen ze op een gegeven moment bemerkte, dat haar portemonnee met daarin f 280.- uit haar handtas was verdwenen.

Winschoten: brand in gebouw modelvliegtuigenclub Gistermiddag is het gebouw van de modelvliegtuigenclub aan de Zaaiweg in Winschoten in brand geraakt. Twee 14-jarige jongens uit Oude Pekela zijn verantwoordelijk voor het ontstaan van de brand in het gebouwtje. Zij hadden in het gebouw rommel in een plasticzak gedaan en de inhoud met een aansteker aangestoken. Volgens de verklaringen van de beide jongens wilden ze de zak met rommel laten branden en waren ze geenszins van plan geweest om het gebouwtje in brand te steken. De brandweer heeft de brand geblust. Het gebouwtje is aan de binnenzijde geheel uitgebrand.

Voor nadere informatie voorlichting regiopolitie Groningen, tel. 06-53379375

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie