Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Rene Froger stelt fans teleur

Datum nieuwsfeit: 15-08-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rene Froger stelt fans teleur

Wat zo mooi had moeten zijn, is geëindigd in een fiasco Een concert met als hoofdact Renen Froger georganiseerd de Nikkely`s strandpaviljoen is letterlijk in het water gevallen. Rene Froger had het na twee liedjes al gezien en liet zijn FL 59.00 gld betalende fans zitten, ik doe het volgend jaar wel over, zij deze vertrekkende top artiest.

Een aantal fans uit Nieuwkoop die voor deze artiest een reis van een uur achter de rug hadden, zijn vreselijk teleur gesteld. 59 piek hebben wij voor een kaartje betaald, zei Elly van der Kant, wij wilde naar Rene froger en daar hadden we wel een uur rijden voor over, en nu laat hij zo de zooi barsten, zij de teleurgestelde Elly en haar 3 mede fans Of zij haar geld terug krijgt van Rene froger kon je ons niet vertellen...

Elly is te bereiken onder nummer 0172-573777 rene froger zit waarschijnlijk in zijn ochtendjas met een wiskey bij de open haard en neit bereid voor commetaar, het leven van een artiest is al zo moeilijk genoeg.

P van der Kant
postbus 81
2420 AB Nieuwkoop
tel: 0172-573777

e-mail: radio-on@radio-on.nl
www.radio-on.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie