Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 15-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zondag 15 Augustus

PORTEMONNEE GESTOLEN ('s-Hertogenbosch)

Zaterdag is van een 35-jarige vrouw uit Zaltbommel haar portemonnee gestolen. De vrouw was aan het winkelen in de Vughterstraat in Den Bosch, toen ze plotseling bemerkte dat haar portemonnee niet meer in haar tas zat. In de portemonnee zaten enkele bankpasjes, een rijbewijs en een gering geldbedrag. In de portemonnee zaten ook enkele pilletjes om de hartslag te vertragen. Bij gebruik door kinderen kan dit gevaarlijk zijn. Het betreft ISOPTIN 120 mg en VERAPROMIL 30 mg.

VROUW BEROOFD VAN TAS ('s-Hertogenbosch)

Zaterdagmiddag rond 15.00 uur is een 81-jarige vrouw uit Den Bosch op het Kapelaan Koopmansplein in Den Bosch beroofd van haar tas. Op het moment dat de vrouw bij een woning aan het plein aanbelde, werd haar boodschappentas door twee op een bromfiets of fiets voorbij rijdende jongens uit haar hand getrokken. De jongens verdwenen in de richting van het park bij de IJzeren Vrouw. Een van de twee had een donker jas aan.

SNORFIETS GESTOLEN ('s-Hertogenbosch)

Zaterdagmiddag is vanaf de Gervenstraat in Den Bosch een groene Tomos 525 snorfiets gestolen. Het verzekeringsnummer van de snorfiets is XXS-084.

AUTO GESTOLEN ('s-Hertogenbosch)

Zaterdagavond is vanaf een parkeerplaats aan de Sint Janssingel in den Bosch een witte Volkswagen Golf gestolen. Het kenteken van de auto is TR-71-FN.

TE VEEL GEDRONKEN (Rosmalen)

In de nacht van zaterdag op zondag is een 35-jarige man uit Gilze Rijen bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Later zal de man zich bij de rechter moeten verantwoorden. De controle vond plaats op de N50 onder Rosmalen.

WILDPLASSER AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

In de nacht van zaterdag op zondag is een 52-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De man werd in de Kerkstraat in Den Bosch betrapt op wildplassen. Omdat hij ook nog een valse naam op gaf, is hij aangehouden. Na verhoor is hij naar huis gestuurd.

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING ('s-Hertogenbosch)

In de nacht van zaterdag op zondag zijn drie mannen uit Den Bosch aangehouden. Het drietal, 24, 33 en 54 jaar, had op de Vughterstraat in Den Bosch, zonder enige aanwijsbare reden, een 27-jarige man uit Vught mishandeld. De politie stelt een nader onderzoek in.

MAN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING ('s-Hertogenbosch)

In de nacht van zaterdag op zondag is een 28-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De man had bij een woning aan de Westenburgerweg enkele ruiten vernield. Toen de bewoner buiten kwam, bedreigde de man de bewoner. De man is aangehouden en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

SCHENNISPLEGER ('s-Hertogenbosch)

In de nacht van zaterdag op zondag is een 25-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De man vond het nodig om met ontbloot geslachtsdeel door de Visstraat in Den Bosch langs een politie auto te lopen. De man werd aangehouden en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

VROUW AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, ('s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is een vrouw uit Den Bosch aan het hoofdbureau van politie in Den Bosch aangehouden. De Vrouw kwam zich beklagen aan het bureau over een voorval van de afgelopen nacht. Daarbij beledigde de vrouw echter de haar te woord staande politie mensen. Hierop werd ze aangehouden. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

WINKELDIEFSTAL ('s-Hertogenbosch)

Vrijdagmiddag werd een 26-jarige man uit Den Bosch betrapt bij een diefstal. De man liep een magazijn van een winkel aan het Kapelaan Koopmansplein in Den Bosch in, pakte daar twee kratten met lege flessen en liep vervolgens voor de winkel in om ze in te leveren voor het statiegeld. De man werd direct door het personeel die dit hadden gezien aangehouden en overgedragen aan de politie. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

AANHOUDING VOOR HELING ('s-Hertogenbosch)

Vrijdagmiddag is een 41-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De man werd op de van de Does de Willeboissingel in Den Bosch aangetroffen met een fiets. De fiets bleek op slot te staan. Bij controle bleek de fiets gestolen in Den Bosch. De man gaf aan de fiets juist te hebben gekocht van een onbekende voor een bedrag van enkele tientjes. Hij wist dat de fiets gestolen was. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt voor heling.

INBRAAK WONING (Rosmalen)

Vrijdagavond is ingebroken in een woning aan de Haydenlaan in Rosmalen. Een ruit van de woning werd ingeslagen, waardoor men binnen kon komen. Uit de woning werden een videorecorder en een aantal cd's gestolen.

AUTO GESTOLEN ('s-Hertogenbosch)

Vrijdagavond is vanaf een parkeerplaats aan de Parallelweg in Den Bosch een groene Toyota Corolla gestolen. Het kenteken van de auto is LR-DR-08.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is vanaf het Goulmy en Baarplein in Den Bosch een zwarte Volkswagen Golf gestolen. Het kenteken van de auto is LR-FH-46.

SNELHEIDCONTROLE (Vlijmen)

Vrijdagavond is snelheidscontrole gehouden op de Vendreef in Vlijmen. Op deze weg, waar 80 km/u gereden mag worden werden 96 voertuigen gecontroleerd. 16 bestuurders werden bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 133 km/u.

INBRAAK WONING ('s-Hertogenbosch)

Vrijdagavond is ingebroken in een woning aan de Vivaldistraat in Den Bosch. Door een raam aan de achterzijde van de woning open te breken wist men binnen te komen. De hele woning werd doorzocht. Een telefoon, een diskman, een aantal cd's, bankpasjes en geld werden gestolen. PLOERTENDODER INBESLAGGENOMEN ('s-Hertogenbosch)

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd op de Parade in Den Bosch een 30-jarige man uit Den Bosch aangetroffen die een zelf gemaakte ploertendoder bij zich had. Het wapen is inbeslaggenomen en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

JONGENS AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING ('s-Hertogenbosch)

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn twee jongens, een van 17 jaar uit Den Bosch en een van 16 jaar uit Rosmalen, op de Nieuwstraat in Den Bosch aangehouden. Ze bleken zich in de Nieuwstraat schuldig te hebben gemaakt aan vernielingen aan auto's. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt.

VROUW AANGEHOUDEN MET DRUGS (Rosmalen)

In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de Graafsebaan in Rosmalen een 18-jarige vrouw uit Rosmalen aangehouden. De vrouw bleek een aantal bolletjes drugs bij zich te hebben. De drugs zijn inbeslaggenomen en tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

TAXI GESTOLEN (Rosmalen)

Vanaf de Graafsebaan in Rosmalen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een donder blauwe Mercedes 250 in Taxi uitvoering gestolen. Het kenteken van de auto is NF-JB-50.

INBRAAK BEDRIJF (Drunen)

In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een bedrijf aan de Huub van Doorneweg in Drunen. Men wist door een raam binnen te dringen. In het bedrijf heeft men geprobeerd vanuit de keuken een kluis weg te nemen. Dat is echter doordat het alarm afging niet gelukt.

VIJFENVEERTIG SUPPORTERS AANGEHOUDEN BIJ VOETBALWEDSTRIJD

Vrijdagavond zijn bij de voetbalwedstrijd FC Den Bosch tegen Feijenoord in het totaal 45 supporters aangehouden. Het betroffen 42 Feijenoordsupporters in de leeftijd van 16 tot 32 jaar die zonder kaartje waren afgereisd naar Den Bosch en zich niet op vordering van de politie wilde verwijderen bij het ECCO-stadion. Zij zijn zonder noemenswaardige problemen door de Mobiele Eenheid aangehouden en zullen in de loop van de nacht in vrijheid worden gesteld. Eén van hen, een 30-jarige supporter is inverzekeringgesteld, omdat hij in het cellencomplex van het politiebureau een surveillante in opleiding betastte.

Na afloop van de wedstrijd zijn voor het stadion op de Aartshertogenlaan in 's-Her-togenbosch door de Mobiele Eenheid drie FC-Den Bosch supporters aangehouden in de leeftijd van 19 tot 27 jaar. De 19-jarige supporter gooide een steen naar een bereden agent, de andere twee gooiden met blikjes bier naar de politie.

Op het politiebureau waren een Officier van Justitie en een parketsecretaris aanwezig, die zorgden voor lik op stuk beleid. In de meeste gevallen zijn de areestanten met een geldboete of een dagvaarding op zak heengezonden. Bij de wedstrijd zijn van politiezijde 150 mensen ingezet.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...

Online stemmen kan nu met een selfie
Online stemmen kan nu met een selfie LONDEN-(BUSINESS WIRE)- Smartmatic presenteert deze week het eerste online verkiezingssysteem dat de identiteit...

Speedheat viert twintig jaar elektrische vloerverwarming in Nederland
Speedheat Nederland bestaat twintig jaar. Die mijlpaal laat Nederlands nummer 1 in elektrische vloerverwarming niet zomaar voorbijgaan. Er staan verschillende...

Texels Bock opnieuw in de prijzen
Texels Bock heeft de tweede plaats bij de verkiezing ‘Lekkerste Bockbier van Nederland’ in de wacht gesleept. Dit typische herfstbier...

L’eau werkt voor het Leger des Heils
L’eau, reclamebureau voor gedragsbeïnvloeding, werkt sinds kort voor het Leger des Heils. Na een korte kennismakingsperiode heeft l’eau haar visie...

OR ProRail noemt kabinet onzorgvuldig en onbehoorlijk
OR ProRail boos op onzorgvuldig en onfatsoenlijk kabinet De Ondernemingsraad van ProRail vindt dat het kabinet zeer onzorgvuldig en zelfs...

Elevated Risk of Cholera Urges New United Nations Approach to Cholera
Elevated Risk of Cholera Makes New United Nations Approach to Epidemic ‘All the More Urgent’, Deputy Secretary-General Tells Member States |...

OnlineSeminar genomineerd voor internationale streaming media award
OnlineSeminar is genomineerd voor een Streaming Media European Readers' Choice Award in de categorie beste Webcast Platform. Het is de...

Tweede keer op rij 100% klanttevredenheidsscore Giarte voor Open Line
Op 11 oktober zijn de resultaten bekend gemaakt van het Outsourcing Performance onderzoek van Giarte. Open Line heeft voor de...

Open Line wederom Cisco’s Cloud _ Managed Services Partner
Op 6 oktober heeft Cisco tijdens haar Partner New Year’s & Awards Drinks in Amerongen bekendgemaakt welke Nederlandse partners de...

Verschenen: Leerboek- en naslagwerk Inventor 2017
Uit handen van de bekende Nederlandse auteur Ir. Ronald Boeklagen heeft TEC/CADCollege haar nieuwste jaargang 2017 van de serie ‘Inventor,...

“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”
“Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen” Persbericht 12 oktober 2016 “Terrorismeverdenking geen reden om nationaliteit af te nemen”...