Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 15-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zondag 15 Augustus

PORTEMONNEE GESTOLEN ('s-Hertogenbosch)

Zaterdag is van een 35-jarige vrouw uit Zaltbommel haar portemonnee gestolen. De vrouw was aan het winkelen in de Vughterstraat in Den Bosch, toen ze plotseling bemerkte dat haar portemonnee niet meer in haar tas zat. In de portemonnee zaten enkele bankpasjes, een rijbewijs en een gering geldbedrag. In de portemonnee zaten ook enkele pilletjes om de hartslag te vertragen. Bij gebruik door kinderen kan dit gevaarlijk zijn. Het betreft ISOPTIN 120 mg en VERAPROMIL 30 mg.

VROUW BEROOFD VAN TAS ('s-Hertogenbosch)

Zaterdagmiddag rond 15.00 uur is een 81-jarige vrouw uit Den Bosch op het Kapelaan Koopmansplein in Den Bosch beroofd van haar tas. Op het moment dat de vrouw bij een woning aan het plein aanbelde, werd haar boodschappentas door twee op een bromfiets of fiets voorbij rijdende jongens uit haar hand getrokken. De jongens verdwenen in de richting van het park bij de IJzeren Vrouw. Een van de twee had een donker jas aan.

SNORFIETS GESTOLEN ('s-Hertogenbosch)

Zaterdagmiddag is vanaf de Gervenstraat in Den Bosch een groene Tomos 525 snorfiets gestolen. Het verzekeringsnummer van de snorfiets is XXS-084.

AUTO GESTOLEN ('s-Hertogenbosch)

Zaterdagavond is vanaf een parkeerplaats aan de Sint Janssingel in den Bosch een witte Volkswagen Golf gestolen. Het kenteken van de auto is TR-71-FN.

TE VEEL GEDRONKEN (Rosmalen)

In de nacht van zaterdag op zondag is een 35-jarige man uit Gilze Rijen bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Later zal de man zich bij de rechter moeten verantwoorden. De controle vond plaats op de N50 onder Rosmalen.

WILDPLASSER AANGEHOUDEN ('s-Hertogenbosch)

In de nacht van zaterdag op zondag is een 52-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De man werd in de Kerkstraat in Den Bosch betrapt op wildplassen. Omdat hij ook nog een valse naam op gaf, is hij aangehouden. Na verhoor is hij naar huis gestuurd.

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING ('s-Hertogenbosch)

In de nacht van zaterdag op zondag zijn drie mannen uit Den Bosch aangehouden. Het drietal, 24, 33 en 54 jaar, had op de Vughterstraat in Den Bosch, zonder enige aanwijsbare reden, een 27-jarige man uit Vught mishandeld. De politie stelt een nader onderzoek in.

MAN AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING ('s-Hertogenbosch)

In de nacht van zaterdag op zondag is een 28-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De man had bij een woning aan de Westenburgerweg enkele ruiten vernield. Toen de bewoner buiten kwam, bedreigde de man de bewoner. De man is aangehouden en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

SCHENNISPLEGER ('s-Hertogenbosch)

In de nacht van zaterdag op zondag is een 25-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De man vond het nodig om met ontbloot geslachtsdeel door de Visstraat in Den Bosch langs een politie auto te lopen. De man werd aangehouden en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

VROUW AANGEHOUDEN VOOR BELEDIGING, ('s-Hertogenbosch)

Zondagmiddag is een vrouw uit Den Bosch aan het hoofdbureau van politie in Den Bosch aangehouden. De Vrouw kwam zich beklagen aan het bureau over een voorval van de afgelopen nacht. Daarbij beledigde de vrouw echter de haar te woord staande politie mensen. Hierop werd ze aangehouden. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

WINKELDIEFSTAL ('s-Hertogenbosch)

Vrijdagmiddag werd een 26-jarige man uit Den Bosch betrapt bij een diefstal. De man liep een magazijn van een winkel aan het Kapelaan Koopmansplein in Den Bosch in, pakte daar twee kratten met lege flessen en liep vervolgens voor de winkel in om ze in te leveren voor het statiegeld. De man werd direct door het personeel die dit hadden gezien aangehouden en overgedragen aan de politie. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

AANHOUDING VOOR HELING ('s-Hertogenbosch)

Vrijdagmiddag is een 41-jarige man uit Den Bosch aangehouden. De man werd op de van de Does de Willeboissingel in Den Bosch aangetroffen met een fiets. De fiets bleek op slot te staan. Bij controle bleek de fiets gestolen in Den Bosch. De man gaf aan de fiets juist te hebben gekocht van een onbekende voor een bedrag van enkele tientjes. Hij wist dat de fiets gestolen was. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt voor heling.

INBRAAK WONING (Rosmalen)

Vrijdagavond is ingebroken in een woning aan de Haydenlaan in Rosmalen. Een ruit van de woning werd ingeslagen, waardoor men binnen kon komen. Uit de woning werden een videorecorder en een aantal cd's gestolen.

AUTO GESTOLEN ('s-Hertogenbosch)

Vrijdagavond is vanaf een parkeerplaats aan de Parallelweg in Den Bosch een groene Toyota Corolla gestolen. Het kenteken van de auto is LR-DR-08.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is vanaf het Goulmy en Baarplein in Den Bosch een zwarte Volkswagen Golf gestolen. Het kenteken van de auto is LR-FH-46.

SNELHEIDCONTROLE (Vlijmen)

Vrijdagavond is snelheidscontrole gehouden op de Vendreef in Vlijmen. Op deze weg, waar 80 km/u gereden mag worden werden 96 voertuigen gecontroleerd. 16 bestuurders werden bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 133 km/u.

INBRAAK WONING ('s-Hertogenbosch)

Vrijdagavond is ingebroken in een woning aan de Vivaldistraat in Den Bosch. Door een raam aan de achterzijde van de woning open te breken wist men binnen te komen. De hele woning werd doorzocht. Een telefoon, een diskman, een aantal cd's, bankpasjes en geld werden gestolen. PLOERTENDODER INBESLAGGENOMEN ('s-Hertogenbosch)

In de nacht van vrijdag op zaterdag werd op de Parade in Den Bosch een 30-jarige man uit Den Bosch aangetroffen die een zelf gemaakte ploertendoder bij zich had. Het wapen is inbeslaggenomen en tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

JONGENS AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING ('s-Hertogenbosch)

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn twee jongens, een van 17 jaar uit Den Bosch en een van 16 jaar uit Rosmalen, op de Nieuwstraat in Den Bosch aangehouden. Ze bleken zich in de Nieuwstraat schuldig te hebben gemaakt aan vernielingen aan auto's. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt.

VROUW AANGEHOUDEN MET DRUGS (Rosmalen)

In de nacht van vrijdag op zaterdag is op de Graafsebaan in Rosmalen een 18-jarige vrouw uit Rosmalen aangehouden. De vrouw bleek een aantal bolletjes drugs bij zich te hebben. De drugs zijn inbeslaggenomen en tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

TAXI GESTOLEN (Rosmalen)

Vanaf de Graafsebaan in Rosmalen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een donder blauwe Mercedes 250 in Taxi uitvoering gestolen. Het kenteken van de auto is NF-JB-50.

INBRAAK BEDRIJF (Drunen)

In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken in een bedrijf aan de Huub van Doorneweg in Drunen. Men wist door een raam binnen te dringen. In het bedrijf heeft men geprobeerd vanuit de keuken een kluis weg te nemen. Dat is echter doordat het alarm afging niet gelukt.

VIJFENVEERTIG SUPPORTERS AANGEHOUDEN BIJ VOETBALWEDSTRIJD

Vrijdagavond zijn bij de voetbalwedstrijd FC Den Bosch tegen Feijenoord in het totaal 45 supporters aangehouden. Het betroffen 42 Feijenoordsupporters in de leeftijd van 16 tot 32 jaar die zonder kaartje waren afgereisd naar Den Bosch en zich niet op vordering van de politie wilde verwijderen bij het ECCO-stadion. Zij zijn zonder noemenswaardige problemen door de Mobiele Eenheid aangehouden en zullen in de loop van de nacht in vrijheid worden gesteld. Eén van hen, een 30-jarige supporter is inverzekeringgesteld, omdat hij in het cellencomplex van het politiebureau een surveillante in opleiding betastte.

Na afloop van de wedstrijd zijn voor het stadion op de Aartshertogenlaan in 's-Her-togenbosch door de Mobiele Eenheid drie FC-Den Bosch supporters aangehouden in de leeftijd van 19 tot 27 jaar. De 19-jarige supporter gooide een steen naar een bereden agent, de andere twee gooiden met blikjes bier naar de politie.

Op het politiebureau waren een Officier van Justitie en een parketsecretaris aanwezig, die zorgden voor lik op stuk beleid. In de meeste gevallen zijn de areestanten met een geldboete of een dagvaarding op zak heengezonden. Bij de wedstrijd zijn van politiezijde 150 mensen ingezet.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie