Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koningsplein Delft tijdelijk afgesloten

Datum nieuwsfeit: 16-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Delft

05 augustus 1999
Persbericht Het Koningsplein tijdelijk afgesloten

Delft 5 augustus 1999

Het Koningsplein is in het komend schooljaar overdag tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De afsluiting heeft te maken met de verbouwing van de Delftsche Schoolvereeniging aan het Koningsplein.

Tijdens deze verbouwing is een gedeelte van het schoolplein langere tijd niet beschikbaar als speelruimte voor de leerlingen. Om de leerlingen tijdens de werkzaamheden een veilige speelplek te geven aan de voorzijde van de school is, in overleg met gemeente en politie, besloten het Koningsplein tijdelijk af te sluiten.

Het Koningsplein wordt afgesloten ter hoogte van de school, van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 16.30 uur in de periode vanaf 16 augustus 1999 tot en met juli 2000. Doorgaand verkeer is dan niet mogelijk, maar de woonhuizen aan het Koningsplein blijven gewoon bereikbaar. Buiten de genoemde tijden en in de vakantieperioden is de straat wel open voor het verkeer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie