Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven/Helmond

Datum nieuwsfeit: 16-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven/Helmond 08/17/99

Persbericht 16 augustus 1999/

Helmond: Aanhoudingen na graffiti
Een 19-jarige en een 15-jarige inwoner van Helmond, zijn zondag 15 augustus omstreeks 17.00uur aangehouden in het winkelcentrum Brouwhorst. Het tweetal had even daarvoor een aantal tags gespoten op straatmeubilair. Bij het tweetal waren meerder andere personen aanwezig. Hun betrokkenheid bij het aanbrengen van de graffiti wordt nog onderzocht.

Helmond: Overlast door dronkenschap
Een 44-jarige Helmonder is zondagavond omstreeks 18.35 uur aangehouden op de Markt. De man was dronken en weigerde zich te verwijderen. Daarop is de man aangehouden en voorzien van een proces-verbaal vanwege openbare dronkenschap.

Helmond: Aangehouden voor onderzoek
Een 41-jarige inwoner van helmond, is zondag omstreeks 17.50 uur aangehouden op de Tournooistraat. Buurtbewoners verklaarden tegenover de politie dat de man kinderen zou hebben lastig gevallen. Daarbij zouden door de man oneerbare voorstellen gedaan. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld. Uit het onderzoek zijn geen bewijsbare strafbare feitelijkheden naar voren gekomen.

Eindhoven: Aangehouden na onenigheid
Een 41-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 42-jarige Eindhovenaar, zijn zondag omstreeks 18.50 uur aangehouden op de Leenderweg. De 41-jarige moest een pand aan de Leenderweg verlaten, waarop hij boos werd. Daarop ging hij met straatklinkers tegen de woning gooien. De 42-jarige ging daarop naar buiten en er ontstond een vechtpartij. De 42-jarige raakte gewond aan zijn hoofd, doordat de ander dar met een steen op sloeg. Hij is voor behandeling naar het ziekenhuis geweest. De ander raakte licht gewond doordat hij met een stanleymes werd gesneden.

Eindhoven: Overlast door dronkenschap
Een 61-jarige Bestenaar is vandaag omstreeks 01.15 uur aangehouden op de Landsardseweg. De man was dronken en nauwelijks aanspreekbaar. Nadat de man enigszins ontnuchterd was, is hij in vrijheid gesteld. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

Eindhoven: Onder invloed
Een 44-jarige Eindhovenaar is vandaag omstreeks 02.25 uur betrapt op het rijden onder invloed. De man reed op dat moment met een personenauto over de Schootsestraat. De man weigerde verder alle medewerking. Ook gaf hij een valse naam op. Bij verder controle bleek dat het rijbewijs van de man al eerder ongeldig was verklaard. Proces-verbaal zal worden opgemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie