Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

IQUIP adviseert DAS over kwaliteitszorg in IT

Datum nieuwsfeit: 16-08-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
IQUIP

IQUIP ADVISEERT DAS RECHTSBIJSTAND OP HET GEBIED VAN KWALITEITSZORG VAN IT-PROJECTEN

Diemen, 10 augustus 1999 - IQUIP Informatica B.V. zal D.A.S. Nederlandse Rechtsbijstand Verzekeringsmaatschappij (DAS) als auditor ondersteunen in het kader van kwaliteitszorg voor een aantal
automatiseringsprojecten. Door IQUIP als onafhankelijke partij in het project te betrekken, verzekert DAS zich van een optimale advisering en maximale kwaliteitsgarantie. Beide ondernemingen tekenden onlangs een raamovereenkomst om de samenwerking te bekrachtigen. De activiteiten worden uitgevoerd door de IQUIP-eenheid Software Control Kwaliteitszorg. Deze eenheid heeft uitgebreide ervaring op het gebied van kwaliteitszorg in een aantal omvangrijke automatiseringsprojecten.

D.A.S. Nederlandse ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie