Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cas Spijkers introduceert Culinaire sauzen

Datum nieuwsfeit: 17-08-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT
16 augustus 1999

NIEUW: CULINAIRE SAUZEN CUISINE CAS SPIJKERS

Chef-kok Cas Spijkers introduceert in september een compleet nieuwe lijn kant en klare maaltijdsauzen: Cuisine Cas Spijkers. Deze culinaire sauzen - 6 soorten in totaal - worden in fraaie potten met een inhoud van 350 gram geleverd (adviesprijs ƒ 3,99) en zijn vanaf september bij onder andere Albert Heijn, Super de Boer, Konmar, Groenwoudt en A&P verkrijgbaar.

Cas Spijkers is ruim een jaar bezig geweest met de receptuur en de ontwikkeling van de sauzen. “Ik wilde vanaf het prilste begin geen enkele concessie doen aan de
smaakbeleving en uitsluitend werken met de beste
ingrediënten. De Nederlandse consument besteedt immers meer en meer aandacht aan eten. Maar de tijd om een goede maaltijd te bereiden ontbreekt nog wel eens. En het maken van een mooie saus is een moeilijk en vaak tijdrovend karwei. Ook is het niet altijd gemakkelijk een saus in kleine hoeveelheden te bereiden. Mijn sauzen zijn een antwoord op de toenemende behoefte thuis snel een goede maaltijd te willen verzorgen.”

Met de kwaliteitssauzen van Cuisine Cas Spijkers zijn de meest heerlijke gerechten lekker snel klaar. Want de sauzen hoeven alleen maar opgewarmd te worden om bijvoorbeeld een pasta- of rijstgerecht te maken. Maar de sauzen gebruiken als basis voor een uitgebreide culinaire maaltijd of een frisse salade kan natuurlijk ook.

Het assortiment bestaat uit Sauce Casserole (Saus voor vlees), Sauce Daikon (Oosterse saus), Sauce Marseillaise (Saus voor vis), Sugo Basilicato (Tomaten-Basilicumsaus), Sugo Bolsena (Tomaten-Paprikasaus) en Sauce d’Elzas (Ham-Kaassaus met hele blokjes kaas).

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie