Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht De Leijgraaf

Datum nieuwsfeit: 17-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 17 Augustus

FIETSER AANGEREDEN

Vanochtend is op kruising van de Kennedylaan en de Hoevenseweg in Uden een 68-jarige Udenaar op zijn fiets door een auto aangereden. De auto, die verzuimde voorrang te verlenen, werd bestuurd door een 37-jarige plaatsgenoot. De fietser is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

AUTO TEGEN BOOM

Vanmiddag is op de Corridorweg tussen Zeeland en Reek een 18-jarige Reekenaar met zijn auto tegen een boom gereden. Vermoedelijk heeft de chauffeur in een bocht te hard gereden. Hij werd met ernstig letsel opgenomen in het Radboudziekenhuis in Nijmegen. De auto werd geheel vernield.

AANHANGER EN GRASMAAIER GESTOLEN

Vannacht is aan de Kuilen in Eerde een groene tandemasser aanhanger gestolen. Uit de schuur van een woning aan de Kuilen te Eerde is vannacht een zitgrasmaaier met een waarde van 6000 gulden gestolen. Vermoedelijk is de aanhanger voor deze diefstal gebruikt.

VECHTPARTIJ

Vannacht is op de Eiment in Volkel enige commotie onstaan nadat een 19-jarige man uit Volkel een 26-jarige Udenaar met een honkbalknuppel geslagen had. De man werd aangehouden, de knuppel in beslag genomen. De Udenaar werd, op straat, door zijn ex-vriendin en haar 19-jarige zoon meerdere malen geslagen, nadat de vrouw bij hem had aangebeld om zich te beklagen over het weghalen van spullen uit haar huis. Het ging om de verdeling van eigendommen nadat men uit elkaar was gegaan.

CARAVAN GESTOLEN

Maandagavond laat is aan de Ringbaan Noord in Uden een Wilk caravan gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie