Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

John de Mol Produkties zoekt Domino-bouwers

Datum nieuwsfeit: 17-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
NET5

Persberichten Domino-bouwers gezocht!!!

John de Mol Produkties bv is voor het programma Domino Day '99 op zoek naar 20 enthousiaste en stressbestendige domino-bouwers, die gedurende de periode van13 september tot en met 5 november 1999 beschikbaar zijn.

Domino Day '99 is het vervolg op het succesvolste amusementprogramma van 1998, Domino D-Day. Een groots opgezette domino-recordpoging waarbij 60 dominobouwers 2,5 miljoen dominostenen moeten opzetten om het bestaande wereldrecord te verbreken. Om mee te mogen doen zijn er een aantal criteria. Bijvoorbeeld: trillingsvrije handen, een groot doorzettingsvermogen, een nauwkeurige werkwijze, geduld, concentratievermogen, een fysiek goede gesteldheid en beschikbaarheid gedurende de hele periode.

Om alles in goede banen te leiden wordt het bouwersteam ondersteund door een team van professionele psychologen, fysiotherapeuten, artsen en dergelijken. Daarnaast wordt je samen met de andere bouwers 8 weken lang intern gehuisvest en zullen jullie als team aan de recordpoging meewerken!

Ben jij klaar voor een prestatie op wereldniveau én wil jij meewerken aan een ongelooflijk televisie-spektakel waar miljoenen televisiekijkers op 5 november aanstaande naar zullen kijken? Aarzel niet en geef je dan NU op! Bel vandaag en morgen tussen 09.00 en18.00 uur naar 035-6725435 (Fabienne D'hose, produktie Domino Day '99)

Beleef het mee, Domino Day '99!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie