Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Data Fellows lanceert F-Secure BackWeb 4.0

Datum nieuwsfeit: 17-08-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
X-MIME-Autoconverted: from 8bit to quoted-printable by smtp.euronet.nl id OAA15333

F-Secure BackWeb 4.0 gereleased!
Soepele aanlevering van F-Secure Anti-Virus signature database updates en product-upgrades

Espoo, Finland, 17 augustus 1999 - Data Fellows, een van de toonaangevende ontwikkelaars van data-security oplossingen, releast F-Secure BackWeb 4.0, de betrouwbare en gebruikersvriendelijke oplossing om F-Secure Anti-Virus signature databases te udaten en upgrades van F-Secure producten aan te leveren.

F-Secure BackWeb, dat gebruik maakt van de BackWeb technologieën, stelt gebruikers in staat informatie en software-updates te ontvangen zonder vervelende wachttijden tijdens het downloaden van files van het Web. Updates worden rechtstreeks naar de computer van de gebruiker gezonden, zonder dat deze er iets van merkt. De gebruiker van F-Secure Administrator wordt onmiddellijk op de hoogte gebracht als er nieuwe informatie en/of data beschikbaar zijn. F-Secure BackWeb benut ongebruikte bandbreedte van de Internet-verbinding om de files automatisch te downloaden.

“F-Secure BackWeb verlost u van de verplichting om steeds te moeten onthouden dat u anti-virus signatures moet updaten en andere programma’s moet upgraden,” betoogt Tomi Tuominen, Development Manager bij Data Fellows. “De systeembeheerder of de gebruiker kan er altijd van verzekerd zijn dat hij of zij de meest actuele updates heeft, zonder op het web te moeten gaan zoeken. Vandaag de dag, met de grote en snelle verspreiding van virussen, is het belangrijker dan ooit dat anti-virusprogramma’s up to date zijn. Het is onze taak onze klanten gerust te stellen, en F-Secure BackWeb maakt daar deel van uit,” vervolgt hij.

F-Secure BackWeb kan bijvoorbeeld geconfigureerd worden om F-Secure Anti-Virus signature database updates op te halen en over te brengen naar de F-Secure management-server. Van daaruit worden de updates verder verdeeld over de werkstations van de eindgebruikers die het onderliggende F-Secure Framework gebruiken, de nieuwe drie-laags data-security management-architectuur van Data Fellows.
Het Framework stelt de netwerkbeheerder in staat de security-policies te definiëren en te managen en alle beveiligingsapplicaties van een gehele organisatie vanuit één centrale management-console, de F-Secure Administrator, te controleren. F-Secure BackWeb werkt ook zonder de management-server.

F-Secure BackWeb 4.0 werkt in een Microsoft Windows NT omgeving. Op dit moment is het slechts beschikbaar voor bedrijfsomgevingen die ook gebruik maken van F-Secure Framework. F-Secure BackWeb client kunt u downloaden op www.tsp.nl, bij PRODUKTEN.

F-Secure BackWeb wordt tevens gebruikt om de Computer Virus News nieuwsbrief te verspreiden. Om u in te schrijven, ga naar www.tsp.nl, PRODUKTEN.

Over Data Fellows
Data Fellows is een van de meest vooraanstaande ontwikkelaars van data security-producten ter wereld. Het nieuwe hart van de Data Fellows producten wordt gevormd door het F-Secure Framework, een drie-laags beveiligings- en management-architectuur. Het stelt u in staat geautomatiseerd trapsgewijs uit te rollen en de (policy-gebaseerde) administratie van F-Secure producten uit te voeren. Voorts kunnen hiermee applicaties van derden vanuit een centrale management-console geselecteerd worden.

De veelgeprezen, geïntegreerde F-Secure productlijn biedt een volledige range van anti-virusproducten voor werkstations, servers en gateways. Daarnaast is IPSec/IKE gebaseerde software voor Intranet, extranet en remote access VPN-applicaties met volledige encryptie-sterkte wereldwijd verkrijgbaar. Real-time desktop file-encryptie-software en SSH-gebaseerde secure remote management-software maken het security-aanbod compleet.

Sinds de oprichting van Data Fellows in 1988 zijn de omzetten jaarlijks met gemiddeld 80% gegroeid. Data Fellows heeft een wereldwijd netwerk van technisch support, training en distributie in meer dan 80 landen. Data Fellows is een Dun&Bradstreet triple-A gewaardeerde onderneming.

Over TSP - The Security Provider B.V.
Alle werknemers binnen TSP - The Security Provider B.V. hebben reeds vele jaren ervaring opgedaan in de Informatie-Beveiligingsbranche. Sinds de oprichting heeft de organisatie zich volledig gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige Informatie-Beveiligingsprodukten. Verder maakt consultancy aangaande Informatie-Beveiliging een groot deel uit van de activiteiten binnen TSP. Door middel van een strategische alliantie met het software-ontwikkelbedrijf Data Fellows in Finland is TSP - The Security Provider in Nederland de leverancier van Informatie-Beveiligingsprodukten geworden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Astrid Venhorst, tel.: 024-677.03.66
E-mail: (venhorst@tsp.nl)
Website: www.tsp.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie