Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KSI Symposium: Telewerken & Teleleren

Datum nieuwsfeit: 18-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

18/8 '99 - KSI Symposium Telewerken & Teleleren Waar zijn we en waar gaan we naar toe


Een ongewoon symposium op een ongewoon tijdstip en een ongewone plaats. Bij begrippen als digitaal kennismanagement, telewerken en teleleren denk je niet zo snel aan het platteland. Toch is dat de omgeving waar we een ongewoon, boeiend en leerzaam symposium over deze onderwerpen organiseren. Een evenement dat u gewoonweg niet mag missen!

De datum van het symposium - 18 augustus, nog volop zomer - is al net zo ongewoon als de locatie, de Heerlijkheid Mariënwaerdt te Beesd. Voor al dat ongewone hebben we natuurlijk een heel goede reden. Die dag namelijk, gaat op Mariënwaerdt de Landgoedfair 1999 van start. Een bruisend gebeuren dat van 18 t/m 22 augustus helemaal in het teken staat van Puur Genieten van het goede landelijke leven. Niet alleen tijdens de lunch, maar ook na afloop van het symposium krijgt u volop gelegenheid om daarvan te proeven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie