Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Unieke samenwerking marktkooplui en winkeliers Harlingen

Datum nieuwsfeit: 18-08-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Max van Friesland

PERSBERICHT.

Harlingen 18-08-99.

Van Max van Friesland.

Unieke samenwerking marktkooplui en winkeliers.

Om de landelijke terugloop van het aantal marktbezoekers een halt toe te roepen hebben marktkooplieden en winkeliers van de Lanen, Kleine Bredeplaats en de Simon Stijlstraat in Harlingen zich verenigd in een recent opgericht rechtspersoon.

De op tien augustus dit jaar opgerichtte "Walle Geertje Weekmarkt Vereniging" stelt zich met ondersteuning van de Gemeente Harlingen in eerste instantie ten doel het marktbezoek aan de plaatselijke weekmarkt op te waarderen.

Naast het actief organiseren van themamarkten met een braderie zal er marketing worden gedaan naar de huidige ontwikkeling in het marktwezen en de steeds veranderende behoeften van marktbezoekers.

Dat de vereniging levensvatbaar is blijkt wel uit het feit dat maar liefst zeventig procent van de betrokken winkeliers en marktkooplui zich als lid hebben aangemeld.

Eén van de eerste evenementen van de vereniging wordt de laatste " Zomer Braderie" waar, naast een keur van produkten, ook het Harlinger Verenigingsleven zich zal presenteren om leden voor het komend seizoen te werven.

Voor meer informatie kunt u bellen naar het bestuur onder nummer 0517-414528 na 18.00 uur.

Max van Friesland
(martmax@compuserve.com)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie