Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Microsoft: Definitieve samenstelling Windows 2000-familie

Datum nieuwsfeit: 18-08-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Microsoft maakt definitieve samenstelling van Windows 2000-familie bekend

Windows 2000 maakt gebruik van de meest recente hardware-ontwikkelingen en verhoogt schaalbaarheid, beschikbaarheid en prestaties

Schiphol-Rijk/Brussel, 18 augustus 1999 - Microsoft heeft de definitieve samenstelling bekendgemaakt van de Windows 2000-familie van besturingssystemen. Deze is zowel gebaseerd op de veranderende behoeften van de klanten van Microsoft als op de introductie van multiprocessorsystemen met acht processors als industriestandaard in de markt.

De Microsoft Windows 2000-familie bestaat uit vier producten: Windows 2000 Server, Advanced Server, DataCenter Server en Professional. Windows 2000 Server, het algemene besturingssysteem van de volgende generatie, ondersteunt maximaal vier ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie