Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nederlands Studenten Net biedt studenten gratis Internet

Datum nieuwsfeit: 18-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

CV ROM

Nederlands Studenten Net biedt studenten gratis internet aan

Het Nederlandse Studenten Net (NSN) biedt vanaf augustus 1999 samen met internetprovider Concepts ICT alle studenten in Nederland een gratis internetabonnement aan. Student hebben dan thuis volledige en onberperkte toegang tot het internet, een eigen e-mail adres en 11 Mb publicatieruimte. Studenten kunnen zich aanmelden voor gratis internet via de website van het Nederlandse Studenten Net: www.studenten.net

De website van het Nederlandse Studenten Net, de grootste studenten-internetsite van Nederland, informeert onder andere over studie, carrière, vacatures, vrije tijd en life style. Ook zijn regelmatig studenten-evenementen met een nationaal karakter live via de website van het NSN te volgen. Zo zond het NSN pas geleden het Nationaal Studenten Songfestival uit met live beeld en geluid.

Daarnaast beschikt het Nederlandse Studenten Net over een internetdatabank met duizenden curriculum vitae van hoger opgeleide studenten: de CV-ROM Databank. Bedrijven kunnen voor het invullen van hun stages en banen putten uit deze databank.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0

Noot voor de pers
Voor meer informatie kunt u bellen met:
Nederlandse Studenten Net (www.studenten.net)
John Wittmaekers of Richard Wobbes
Telefoon 050 311 43 77

18 aug 99 17:24

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie