Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

B & E Software kondigt internationale versie RagTime 5 aan

Datum nieuwsfeit: 19-08-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

B & E Software kondigt internationale versie van RagTime 5 aan

Noadis, distributeur van o.a. Freeway, ClockWork, REALbasic en TechTool Pro, kondigt aan dat B & E begint met de uitlevering van internationale versies van RagTime 5 voor Macintosh en PC. In maart van dit jaar werd de Duitse versie al op de markt gebracht. Nu is het de beurt aan o.a. de Engelse en de Franse versie. Met het verschijnen van de internationale Engelse versie is ook meteen het startsein gegeven voor de verkoop van deze versie op de Nederlandse markt.

RagTime is hét pakket voor business publishing: alle zakelijke teksten - of het nu een gewone brief, een mailing, een prijslijst met artikelcodes, afbeeldingen van producten en prijzen of een complex jaarverslag is met spreadsheets en grafieken - kunt u moeiteloos met RagTime samenstellen. Naast uitgebreide opmaakmogelijkheden, die niet onderdoen voor die van Quark XPress, ondersteuning voor Color Management, kunt u in een RagTime-document spreadsheets, grafieken en illustraties creëren en bewerken.
RagTime bezit mogelijkheden als het gekoppeld in een lopende tekst opnemen van getallen uit een spreadsheet, waardoor u niet meer bij elke wijziging in de spreadsheet hoeft te controleren of u een bepaalde uitkomst ook niet ergens in de tekst heeft gebruikt: een gekoppeld getal dat gewijzigd is, wordt automatisch meeveranderd. Ook kunt u in RagTime tekstkaders roteren en/of schuintrekken, waarbij de tekst editeerbaar blijft.

Voor meer informatie over TechTool
Noadis - Herungerstraat 16 - 5911 AL Venlo
e-mail: mailto:info@noadis.nl
website: www.noadis.nl
tel./fax: 077 - 35 222 53

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie