Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 19-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 08/19/99

Persberichten 19 augustus 1999/

Eindhoven: Snelheidscontrole
Bij een snelheidscontrole op Eisenhowerlaan, woensdagavond van 20.00 tot 21.00 uur, zijn 388 bestuurders gecontroleerd. 34 reden er sneller dan de toegestane 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid bedraagt 107 km/u.

Eindhoven: Huisvredebreuk
Een 59-jarige inwoner van Eindhoven is vandaag omstreeks 01.25 uur, aangehouden in een woning van de Vriesstraat. De man was de woning, bewoond door een kennis van hem, binnengedrongen en weigerde die te verlaten. De man is na verhoor in de loop van de ochtend in vrijheid gesteld.

Eindhoven: Drugsbezit
Een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, is vandaag omstreeks 00.30 uur aangehouden op de Barrierweg. Politiemensen zagen de man staan bij enkele bekende drugsgebruikers. Bij controle bleek de man in het bezit van enkele bolletjes cocaïne en heroïne. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld.

Eindhoven: Onder invloed
Een 43-jarige Eindhovenaar is vandaag omstreeks 02.00 uur betrapt op het rijden onder invloed. De man reed op dat moment met een auto over de Mauritsstraat. Bij de ademanalyse blies de man 490 ug/l. Met een rijverbod en een proces-verbaal is de man heengezonden.

Eindhoven: Vrijwilliger voor celstraf
Een 27-jarige man uit Eindhoven is vandaag omstreeks 09.00 uur aangehouden in het politiebureau aan de Mathildelaan. De man gaf de naam op van iemand, die zich op dat tijdstip zou melden voor het uitzitten van een straf (14 dagen hechtenis). De man legitimeerde zich met een vervalst rijbewijs. De 27-jarige is daarop aangehouden. Later belde de juiste persoon naar de politie. Hij vroeg zijn dubbelganger te spreken. Toen hem duidelijk werd dat de politie door had hoe de vork in de steel stak, gaf hij te kennen zich te zullen melden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie