Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Opknapbeurt voor Postkade Stadskanaal

Datum nieuwsfeit: 19-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Stadskanaal

Opknapbeurt voor de Postkade

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal gaat akkoord met de reconstructie van de Postkade in Stadskanaal. Zij zal de gemeenteraad voorstellen het benodigde krediet van ruim f
650.000,00 hiervoor beschikbaar te stellen.

Voor de uitvoering van het voorstel kan een beroep worden gedaan op een subsidiepot van de provincie. De reconstructie maakt onderdeel uit van het Contourenplan. Dit is een meerjarenplan voor de reconstructie van de wegen aan weerszijden van het (Stads)kanaal. In 2005 moet het hele plan voltooid zijn.

Bij de opknapbeurt die in oktober zal starten, wordt in de Postkade een puinfundering aangebracht, waarna de weg herstraat wordt. Daarbij worden er tegelijkertijd snelheidsremmende maatregelen genomen in de vorm van drempels en versmallingen. Voorafgaand aan deze werkzaamheden wordt de waterleiding in de Postkade door de Waprog vervangen.

© Gemeente Stadskanaal

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie