Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Helmond / Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 19-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond / Eindhoven 08/19/99

Persbericht van 19 agustus 1999/

Eindhoven: Mensenhandel
Bij een onderzoek, door de vreemdelingenpolitie en de Koninklijke Marechaussee, naar mogelijke mensenhandel, zijn woensdagmorgen, in een hotel aan de Noord Brabantlaan, twee Roemeense mannen van 21 en 30 jaar oud, staande gehouden. Bij controle van hun papieren bleek dat beide mannen, illegaal in Nederland verbleven. Zij zijn overgebracht naar het bureau waar zij zijn ingesloten.
Bij verder onderzoek in het hotel zijn twee vrouwen van 17 en 23 jaar staande gehouden en een 29-jarige man aangehouden. De twee vrouwen en de man, allen Roemenen, waren in het bezit van valse Hongaarse paspoorten. Alle drie verbleven zij illegaal in Nederland. De twee vrouwen zijn ingesloten op het bureau. De aangehouden verdachte is overgebracht naar het bureau en in verzekering gesteld. De vervalste paspoorten zijn in beslag genomen. De vreemdelingenpolitie stelt een nader onderzoek in.

Helmond: Inbraak in een woning
Tussen woensdagmiddag 14.00 uur en donderdagmorgen 12.15 uur, is er ingebroken in een woning aan de Jan van Scorelstraat. Men is de woning binnen gekomen door verbreking van een deur aan de achterzijde van de woning. Uit de woning is een videorecorder weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie