Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Mazda introduceert 626 Supreme-serie

Datum nieuwsfeit: 19-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
AutoRAI

MAZDA INTRODUCEERT 626 SUPREME-SERIE

Den Haag, 19-8-1999. Onder de naam Supreme introduceert Mazda een nieuwe 626-serie die qua uitrustingsniveau (nog) meer veiligheids- en comfortverhogende zaken te bieden heeft.

De 626 Sedan en Hatchback Supreme LX-uitvoeringen zijn standaard uitgerust met o.a. lichtmetalen velgen, airco, een bestuurders- en passagiers-airbag en side-airbags, die aan de passagierszijde met een bezettings-sensor zijn uitgerust.

Maar ook A.B.S., elektrisch bedienbare buitenspiegels en -ramen vóór, een afstandsbediening op de centrale portiervergrendeling en vier luidsprekers, maken deel uit van de 626 Supreme-uitvoeringen alsmede metallic lak in de kleuren Highlight Silver, Twilight Blue en Excellent Green.

De 626 Sedan- en Hatchback Supreme GLX versies bieden hier bovenop ook nog een Traction Control Systeem (m.u.v. de dieselmodellen), verwarmde buitenspiegels, mistlampen vóór, een dubbele vergrendeling van de sloten en een houtlook interieur.

Ook de 626 Wagons zijn nu leverbaar als Supreme-versies. De LX-uitvoeringen van deze serie zijn o.a. voorzien van lichtmetalen velgen, een bestuurders-airbag, een passagiers-airbag en side-airbags met bezettings-sensoren aan de passagierszijde, airconditioning en metallic lak in de kleuren Highlight Silver, Twilight Blue en Excellent Green.

Bij de Supreme GLX Wagon-versies is er bovendien ook nog sprake van Traction Control (m.u.v. de dieseluitvoeringen), verwarmde buitenspiegels, mistlampen vóór, dubbele vergrendeling van de sloten en een houtlook interieur.

Het voordeel van de meeruitvoering van deze Supreme-serie ten opzichte van de bestaande 626 LX- en GLX-versies kan bij de 626 Sedan oplopen tot 4.760 gulden, bij de 626 Hatchback tot 4.780 gulden en bij de 626 Wagon tot maar liefst 7.265 gulden. Alle 626 Supreme-modellen zijn zo lang de voorraad strekt leverbaar.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie