Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ARTRA en HEAO starten hbo-opleiding bedrijfskunde

Datum nieuwsfeit: 20-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

ARTRA ARBEIDSMARKTTRAININGEN

ARTRA EN HEAO STARTEN HBO-OPLEIDING

PERSBERICHT

Badhoevedorp, 20 augustus 1999

ARTRA EN HEAO STARTEN HBO-OPLEIDING

BEDRIJFSKUNDE VOOR DE ARBEIDSMARKT

ARTRA Arbeidsmarkttrainingen en de HEAO Arnhem starten op 13 september 1999 de hbo-opleiding .Bedrijfskunde voor de Arbeidsmarkt.. De avondopleiding richt zich op managers met een mbo- of hbo achtergrond binnen de uitzendbranche en duurt twee jaar. Centraal staat het integraal management van vestigingen. ARTRA en de HEAO Arnhem voorzien met de ontwikkeling van deze opleiding in de groeiende behoefte van arbeidsorganisaties om te beschikken over goedopgeleide arbeidsmarktintermediairs met bedrijfskundig inzicht. Het bij de opleiding behorende certificaat en diploma van de HEAO worden landelijk erkend.

De opleiding Bedrijfskunde voor de Arbeidsmarkt bestaat uit twee delen. ARTRA Arbeidsmarkttrainingen verzorgt het eerste jaar, dat bestaat uit een Praktijkopleiding Intercedent en Middle Management Arbeidsmarkt. Het eerste jaar leidt tot het HEAO-certificaat Bedrijfskunde voor de Arbeidsmarkt. Het tweede jaar wordt verzorgd door de HEAO en ARTRA. In dat jaar volgt de cursist het gedeelte Hoger Management Arbeidsmarkt. Na het volgen van Hoger Management Arbeidsmarkt heeft de cursist recht op het landelijk erkende HEAO diploma .Bedrijfskunde voor de Arbeidsmarkt..
De gediplomeerde wordt opgenomen in het officiële post hbo-register van de Stichting Post hbo Nederland.


----------------------------------------------------------------------


-------------------------------------------------

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie