Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 20-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 08/20/99

Persberichten 20 augustus 1999/

Eindhoven: Man aangehouden met gestolen auto
Donderdag 19 augustus is omstreeks 22.10 uur, een 29-jarige Eindhovenaar aangehouden op de Bredalaan. De man reed in een Opel Kadett. Daarvan waren de beide portiersloten geforceerd. Ook was het contactslot doorverbonden. De man kon geen kentekenbewijs tonen. De man is ingesloten.

Eindhoven: Drietal aangehouden voor diefstal auto Drie inwoners van Tilburg ( 14, 37 en 15 jaar oud) zijn vandaag omstreeks 00.05 uur aangehouden op de Reigerlaan. Bij het natrekken van een passerende auto op het Stationsplein, bleek de politie surveillance, dat die auto, een Ford Escort was gestolen. Daarop is de politieauto gekeerd en achter de gestolen Ford aangereden. Op de Fuutlaan troffen zij de auto, die in Tilburg was gestolen, aan. De drie mannen stonden in de onmiddellijke nabijheid van de auto. Zij zijn daarop aangehouden. Het verdere onderzoek wordt overgedragen aan de politie in Tilburg.

Eindhoven: Aangehouden na geluidsoverlast
Een 24-jarige Eindhovenaar is vandaag omstreeks 01.40 uur aangehouden in zijn woning aan de Schoenmakersstraat. Na een melding van geluidsoverlast ging de politie naar de woning van de 24-jarige. Ter plaatse kwam er een grote herrie uit de woning. Op aanbellen en aanroepen van de politie reageerde de man door de bel af te zetten en de brievenbus dicht te doen. De geluidsinstallatie bleef op volle toeren doorgaan. Daarop is de voordeur geforceerd. De man is aangehouden en de geluidsinstallatie in beslag genomen.

Eindhoven: Man met opzet aangereden
Een 19-jarige Eindhovenaar is vandaag omstreeks 02.30 uur, gewond geraakt toen hij op de Smalle Haven is aangereden door een personenauto. Na behandeling in het ziekenhuis kon het slachtoffer naar huis.
Tussen een automobilist en een groep jongeren ontstond een onenigheid. De chauffeur stond naast zijn auto te wachten, toen hij werd aangesproken en hem werd verteld dat hij de groep personen, onbekenden, maar even naar huis moest brengen. Dit liep uit op een handgemeen, waarbij de chauffeur enkele klappen kreeg. Hierna wist hij in zijn auto te stappen. Op de Smalle Haven zag hij de groep jongeren deels op de weg en deels op de stoep lopen. Hij reed vervolgens op de groep in, waarbij hij deels over het trottoir reed. Hij reed daarbij het trottoir af en raakte vervolgens het slachtoffer. Deze had met het eerdere voorval niets te maken. Hierna reed de bestuurder weg. Op de Geldropseweg in Heeze kon de man met zijn auto worden aangehouden. Het bleek te gaan om een 20-jarige inwoner van Heeze. De man is ingesloten.
Het onderzoek wordt voortgezet.

Eindhoven: Rijden tijdens ontzegging
Een 20-jarige inwoner van Eindhoven, is vandaag omstreeks 05.50 uur, aangetroffen als bestuurder van een auto. De man reed op dat moment over de Edisonstraat. Bij controle bleek dat de auto niet verzekerd was en dat de man de bevoegdheid om een motorrijtuig te besturen, was ontzegd. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Vernieler aangehouden
Een 23?jarige Eindhovenaar is vandaag omstreeks 06.10 uur aangehouden in de Vestdijktunnel. De man had even daarvoor aan de Kennedylaan, diverse fietsen vernield. Toen de eigenaar van een der fietsen de man aansprak kreeg hij een klap in het gezicht.
De 23-jarige fietste weg. Daarbij fietste hij, op de van den Heuvellaan, tegen een auto die beschadigd werd. Toen de eigenaar van die auto, te voet, achter de fietser aanging, is zijn GSM uit de auto gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie