Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Maasland

Datum nieuwsfeit: 20-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vrijdag 20 Augustus

INBRAAK AUTO (Oss)

Donderdagavond is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Lievekamplaan in Oss. Een portier van de auto werd opengebroken. Een aantal cd's werden gestolen.

TE VEEL GEDRONKEN (Oss)

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 48-jarige man uit Oss bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod. Door de officier van justitie werd hem een boete opgelegd van fl. 900,-. De controle vond plaats op de Orseleindstraat in Oss.

TE VEEL GEDRONKEN (Nuland)

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 20-jarige man uit Haps bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een geldboete van fl. 390,- en een rijverbod. De controle vond plaats op de Hooghstraat in Nuland.

MOTOR GESTOLEN (Oss)

In de nacht van donderdag op vrijdag is vanaf een achterplaats van een woning aan de Verdistraat in Oss een zwarte Yamaha FZR 600 R motorfiets gestolen. Het kenteken van de motor is MS-12-VB.

INBRAAK WONING (Oss)

In de nacht van donderdag op vrijdag is ingebroken in een woning aan de Stormstraat in Oss. Een raam van de woning werd opengebroken, waardoor men binnen kon komen. De beneden verdieping werd doorzocht. Een boormachine en een portemonnee werden gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie