Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost, Gemert/ Laarbeek

Datum nieuwsfeit: 22-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Gemert/ Laarbeek 08/22/99

Persbericht van 22 augustus 1999/

MILHEEZE
Bij een botsing tussen een snorfiets en een personenauto zaterdágmiddag rond half drie op de Schutboomsestraat raakte en inwoonster
van Helmond zodanig gewond dat ze naar het ziekenhuis in Helmond moest worden overgebracht. De vrouw reed met haar snorfiets over het fietspad richting Milheeze en botste daar op een personenauto, bestuurd door een 52 jarige inwoner van Milheeze. Deze sloeg daar af en verklaarde de vrouw niet gezien te hebben. Het letsel van de Helmondse was bij het opmaken van dit bericht nog niet bekend.

AARLE-RIXTEL
Bij een inbraak in het jongerencentrum OJA aan de Schoolstraat hebben de inbreker geld en geluidsapparatuur mee genomen. Er verdween ook een voorraad van ongeveer 6o Cd's.
De daders kwamen binnen door een ventilatiekanaal en ze maakten een gat in het plafond. De inbraak werd vrijdagavond ontdekt en is vermoedelijk In de nacht van donderdag op vrijdag gepleegd.

GEMERT
Uit een geparkeerde auto aan de Grootmeesterstraat werd een mobiele telefoon gestolen. De eigenaar, een inwoner van Gemert, had zijn auto niet afgesloten toen hij een bezoek bracht aan een winkel.

Uit een voortuin van een woning aan de Houtwal hebben onbekenden een stenen beeld, voorstellende een vrouw met 2 kruiken in haar handen, meegenomen. Het beeld is wit van kleur en heeft een waarde van ongeveer 300 gulden.

BEEK EN DONK
In een kort tijdsbestek zag een dief kans om vrijdagavond bij het ontmoetingscentrum aan de otterweg een snorfiets, een zogenaamde Spartamet, te stelen. De fiets is grijs van kleur en heeft het verzekeringskenteken DHM-564.

BAKEL
Uit een schuurtje achter een woning aan de Bergroosstraat werden 2 fietsen gestolen. De dader heeft de deur opengebroken. De bewoners ontdekten de diefstal na terugkomst van vakantie. De fietsen vertegenwoordigen een waarde van F. 2500,--.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie