Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 23-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten

van maandagmorgen 23 augustus 1999
10:39 maandag 23 augustus 1999

Bert Visser
0592 - 361290
0651 - 611629

*

MEPPEL

Een 18 jarige bromfietsster uit Koekange is zaterdagnacht met een paar gebroken ribben naar het ziekenhuis gebracht na een verkeersongeval op de kruising Zuideinde / Galmanspad. Ze verleende volgens getuigen geen voorrang aan de 24 jarige bestuurder uit Ruinerwold die met zijn personenauto op het Zuideinde reed.

*
VLEDDER

Een 50 jarige motorrijder uit Hoofddorp is zondagavond voor onderzoek naar het ziekenhuis in Meppel gebracht nadat hij op de Vledderweg in Vledder was betrokken bij een verkeersongeval. De man wilde een personenauto inhalen op het moment dat de 40 jarige bestuurder uit Vriezenveen aangaf linksaf te willen slaan. De Hoofddorper remde zo hard dat hij zn motor niet meer kon houden en over de kop ging

*
EMMEN

De politie van Emmen heeft zondagavond het rijbewijs ingevorderd van een 42 jarige inwoner van Leeuwarden.
De man had teveel gedronken en viel bij een controle door de mand. De ademanalyse gaf aan dat hij met ongeveer 1,4 promille alcohol met zijn auto over het Kanaal A in Emmer-Compascuum reed. Zondagnacht rond drie uur was het raak op de Angelsloerdijk in Emmen. Een 36 jarige automobilist uit Emmen viel op doordat hij daar zonder licht reed. De alcoholcontrole gaf ongeveer 1,52 promille aan. De man kreeg een rijverbod van 7 uur en hij is met een dagvaarding naar huis gegaan. Bij controle bleek dat s mans rijbewijs slechts geldig was voor het besturen van een motor. Ook daarvoor is de man proces-verbaal aangezegd.

*
SMILDE

Bij een inbraak in een woning aan de Vaartweg in Smilde hebben onbekenden zondagmorgen 60 DM aan bankbiljetten en een geringe hoeveelheid Duits muntgeld gestolen. De hele woning was overhoop gehaald en doorzocht. Aan de achterzijde van de woning was een deur opengebroken.
Buurtbewoners hebben tegen 11.00 uur iemand zien wegrijden op een gele bromscooter.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie