Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 23-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Maandag 23 Augustus

INBRAAK WONING (Schijndel)

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een inpandige garage van een woning aan de Oetelaarsestraat in Schijndel. Een raam van de garage werd met grof geweld opengebroken. Een compressor, een hogedrukspuit, een slijptol en een bovenfrees werden gestolen.

INBRAAK AUTO (Schijndel)

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan de Ranonkelstraat in Schijndel. Van de auto werd de achterruit ingeslagen. De autoradio-cdspeler, een zonnebril, enkele boormachines , een schroefmachine en enkele cd's werden gestolen.

BROMFIETS GESTOLEN (Vught)

In de nacht van zondag op maandag is vanuit een schuur achter een woning in de Esschestraat in Vught een Adly bromfiets gestolen. Het verzekeringsnummer van de bromfiets is TQB-797.

INBRAAK AUTO (Cromvoirt)

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een auto die geparkeerd stond aan het Pepereind in Cromvoirt. Een portier van de auto werd opengebroken. Een videocamera, een snelheidsdecoder (verklikker) en wat kleingeld werden gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie