Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

24.000 ontwikkelaars geven Inprise mening over Linux

Datum nieuwsfeit: 23-08-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Meer dan 24.000 ontwikkelaars hebben deelgenomen aan een onderzoek van Inprise over de toekomst van Linux. Volgens de resultaten van het onderzoek wordt Linux beoordeeld als een bedrijfskritisch operating system en heeft de meederheid van de deelnemers plannen voor Linux-projecten (zowel voor applicatieontwikkeling als client/server-databases). Volgens een recent onderzoek van IDC zal een toename van het aantal applicaties dat in Linux is ontwikkeld, zorgen voor een toename van Linux in enterprise-omgevingen.

Inprise heeft haar steun voor Linux al in een vroegtijding stadium gegeven met de ontwikkeling van een InterBase-versie voor Linux, anderhalf jaar geleden. Ook de object request ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie