Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Windsurfen: Geen wind op eerste dag EK Mistral

Datum nieuwsfeit: 23-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNWV

KNWV - Persberichten

Persberichten

DATUM: 23-8-1999

WINDSURFEN - EK Mistral: geen wind op eerste dag


----------------------------------------------------------------------- Maar liefst 84 heren en 45 dames stonden vanochtend vol enthousiasme hun windsurfplank in het Poolse Puck in orde te maken om daarna op het water de strijd aan te kunnen gaan. Helaas, de wind was dermate zwak dat er vandaag niet gevaren kon worden.

Bij de heren is de planning dat na vier kwalificatieraces de beste 42 van het tussenklassement overgaan naar de Goldfleet, de overige heren worden ingedeeld in de Silverfleet. Deze finaleserie bestaat uit zes races. Bij de dames wordt in één groep gevaren met een maximum van tien races.

Doelstelling van de uit Monnickendam afkomstige Martijn van Geemen, A-kernploeglid is eindigen bij de eerste tien van het klassement en bij de eerste zes landen. xx

zie ook:http://www.win.com.pl/windsurf/


-----------------------------------------------------------------------

Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Yvonne Graffner ((yvonne.graffner@knwv.nl)). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.


_
KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - (info@knwv.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie