Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden omgeving Roden/Norg

Datum nieuwsfeit: 23-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

Wegwerkzaamheden omgeving Roden/Norg

Assen, 20 augustus 1999
Persberichtnummer 99-146De aannemers Vermeer Infrastructuur en Ballast Nedam gaan in opdracht van de provincie Drenthe vanaf maandag 23 augustus aan de slag met de verbetering van een groot aantal wegen in de omgeving van Roden. Tijdens de werkzaamheden zal het autoverkeer zoveel mogelijk met behulp van verkeerslichten over één rijstrook worden geleid. Alleen op het moment dat er een nieuwe deklaag wordt aangebracht zal de provincie de wegen geheel moeten afsluiten voor auto's. De provincie geeft op die momenten de omleidingen aan met borden. Fietsers en bromfietsers kunnen wel gewoon gebruik blijven maken van de normale routes.

Norg-Donderen
Op 23 augustus beginnen de wegwerkers met de weg Norg-Donderen (N858). Een gedeelte van deze weg wordt verbreed en voorzien van nieuw asfalt. Naar verwachting is deze klus klaar op 24 september.

Roderesch-Roden
Tussen 30 augustus en 9 september wordt een gedeelte van de weg N373 tussen Roderesch en Roden voorzien van een nieuwe asfalt-deklaag.

Huis ter Heide-Norg
De aannemers gaan vanaf 9 september het weggedeelte Huis ter Heide-Norg (N373) verbreden en asfalteren. Het is de verwachting dat dit werk klaar is op 31 oktober.

Langelo-Roderesch
Op 20 september wordt ten slotte begonnen met het verbreden en asfalteren van de weg N373 tussen Langelo en Roderesch. In de planning staat dat deze werkzaamheden op 15 oktober moeten zijn afgerond.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met @ de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie