Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden Zeeuwsch-Vlaanderen

Datum nieuwsfeit: 23-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zeeland

Wegwerkzaamheden Zeeuwsch-Vlaanderen

De komende weken wordt her en der in Zeeuwsch-Vlaanderen gewerkt aan de wegen.
Enkele stukken van de weg Sas van Gent-Terneuzen (N252) worden van 30 augustus tot en met 17 september onder handen genomen. Eerst wordt het wegdek vlak gefreesd en daarna voorzien van een deklaag. Het gaat om drie wegvakken, die na elkaar aan bod komen. Tijdens het werk wordt het verkeer omgeleid.

Van 23 augustus tot en met 15 oktober wordt een rotonde gemaakt op de kruising Langeweg-Derde Verkorting in de weg Westdorpe-Hulst (N258). Het verkeer van de Langeweg wordt via een hulpweg geleid; tijdelijk zal de Derde Verkorting worden afgesloten; dan wordt het verkeer via Koewacht omgeleid. Fietsers kunnen aanvankeljk nog wel van de Derde Verkorting gebruik maken, maar worden in de tweede fase ook omgeleid.

Op de weg IJzendijke-Zandstraat (N680) worden reparaties uitgevoerd aan de hoofdrijbaan, waarna een profileerlaag en een deklaag worden aangebracht. Het fietspad op de Isabellabrug en verderop wordt ook onderhanden genomen. De hoofdrijbaan wordt tijdens het werk voor het verkeer afgesloten; op het fietspad komen verkeerslichten. Het hele karwei duurt tot en met 27 augustus.

Tot en met 10 september is de hoofdrijbaan van de weg Terneuzen-Axel (N686) aan de beurt. Het gaat om reparaties en het aanbrengen van een deklaag op enkele stukken van de weg, die dan tijdelijk, maar steeds na elkaar, worden afgesloten.

In dezelfde periode wordt soortgelijk werk gedaan aan de hoofdrijbaan van de weg Koewacht-Axel (N687). Tijdens de werkzaamheden worden ook hier de wegvakken voor het verkeer afgesloten.

Langs de weg Sint Jansteen-Clinge (N692) worden de betontegels van het fietspad vervangen door asfalt. Het fietspad is tot en met 17 september niet te gebruiken.

12 augustus 1999, mw. J.C. van Nieuwenhuijze, tel. 0118-631402, nr. 54/99

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie