Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

Datum nieuwsfeit: 24-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht Duin- en Bollenstreek Zuid

12-08-1999 tot 24-08-1999
Persberichten
23-08-1999

Sassenheim

Auto verleent geen voorrang aan bromfietser
Een 40-jarige automobilist uit Leiden verleende maandagmorgen aan een 22-jarige bromfietster uit Oegstgeest geen voorrang. Een aanrijding tussen de twee was het gevolg. De bromfietster werd met onbekende verwondingen overgebracht naar het Diaconessen Ziekenhuis in Leiden. De bromfietster reed over het fietspad naast de Rijksstraatweg in Sassenheim. De automobilist vergat bij het inrijden van een inrit aan haar voorrang te verlenen

Katwijk

Bromfietser verleent geen voorrang aan automobilist Op de kruising Lageweg/Weverstraat verleende gistermiddag een 17-jarige bromfietser uit Noordwijk geen voorrang aan een 32-jarige automobilist uit Katwijk. De bromfietser reed met onverminderde snelheid de kruising op en kon niet meer op tijd remmen voor de auto. De bromfietser is met lichte verwondingen, onder andere gekneusde ribben en een zeer stuitje naar het LUMC gebracht.

Straatroof van rugzak
Gisteravond werd van een 19-jarige inwoner van Katwijk een rugzak geroofd. De Katwijker stond voor de verkeerslichten op de Hoorneslaan/Biltlaan met zijn rugzak aan het stuur van zijn fiets. Van achteren naderde een scooter met twee personen. Een van de twee griste de rugzak van zijn stuur en gingen er vervolgens met hoge snelheid vandoor.

Oegstgeest

Inbraak in woning
Tussen zondag en dinsdag werd ingebroken in een woning aan de Queridolaan in Oegstgeest. De inbrekers hadden zich waarschijnlijk laten verleiden door een op een kier staand raam. Via een korte klim, kon men over een berging bij het raam komen en de woning inklimmen. De woning werd doorzocht. Nog niet bekend is wat werd weggenomen.

Laatst bijgewerkt op 24-08-1999 - © 1999 H.T. Zielstra.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie