Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 24-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 24 Augustus

INBRAAK WINKEL (Sint Michielsgestel)

Maandagavond is ingebroken in een winkel aan het Petrus Dondersplein in Sint Michielsgestel. Een ruit van de winkel werd ingeslagen waardoor men binnen kon komen. Uit de kassa werd het wisselgeld gestolen.

BRANDJE IN STORTRUIMTE (Boxtel)

In de nacht van maandag op dinsdag is door nog onbekende oorzaak brand uitgebroken in een tweetal afvalcontainers in de stortruimte bij een flat op Hoogheem in Boxtel. Door de brandweer is het vuur geblust.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL (Boxtel)

In de nacht van maandag op dinsdag is een 44-jarige man uit Eindhoven gewond geraakt. De man reed met een auto over de A2 onder Boxtel toen hij door onbekende oorzaak rechts van de weg tegen de vangrail reed. Hierdoor sloeg de auto over de kop en kwam ondersteboven op een parallelweg terecht. De bestuurder is met hoofd en nekletsel overgebracht naar een ziekenhuis in Den Bosch.

AUTO GESTOLEN (Vught)

In de nacht van maandag op dinsdag is vanaf een parkeerplaats aan de van Sonstraat in Vught een grijze Mercedes 190 TD gestolen. De auto is voorzien van het Franse kenteken 3940 MN 52.

ALLERTE GETUIGE BEZORGT BEROOFDE VROUW TAS TERUG (Boxtel)

Dinsdagmiddag is een 83-jarige vrouw uit Boxtel beroofd van haar handtas. De vrouw liep over het voetpad aan de Bosscheweg in Boxtel toen er een auto bij haar stopte. Uit de auto sprong een man, die haar handtas greep en snel weer in de auto stapte en met hoge snelheid wegreed. Een juist over de Bosscheweg rijdende 21-jarige automobilist uit Boxtel, die deze beroving zag, zette onmiddellijk samen met zijn vriendin de achtervolging in. Ze zagen de auto met de man door het rode licht rijden bij de kruising met de Schijndelseweg. Zelf moesten ze hiervoor wachten. Even later zagen ze dat de auto tegen de achterkant van een vrachtauto reed bij de kruising met de Hendrik Verheeslaan. Direct daarop sprong de man uit de auto en probeerde te voet te ontkomen. De Boxtelnaar sprong hierop ook uit de auto ging de man achterna. Bij Hoogheem kon hij de onbekende man aanhouden en overdragen aan de politie. Dankzij het attente optreden van de getuige kon de berover, een 28-jarige man uit Twello voor verder onderzoek worden ingesloten.

GESTOLEN VRACHTAUTO AANGETROFFEN (Sint Michielsgestel)

Dinsdagmorgen is langs de Esschestroom, nabij de Vughterweg tussen Vught en Sint Michielsgestel een brandende vrachtauto aangetroffen. De vrachtauto bleek eerder deze nacht gestolen te zijn in Tilburg.

BROMFIETS GESTOLEN (Vught)

Vanaf het Ploegveld in Vught is maandagmiddag een Honda X8RS bromfiets gestolen. Het verzekeringsnummer van de bromfiets is TWM-338.

POLITIETEAM BOXTEL GAAT PUNTJES WEER OP DE I ZETTEN

Net zoals vorig jaar gaat de politie van het team Boxtel weer extra aandacht besteden aan het verkeersgedrag in Boxtel. Op 23 augustus zijn de basisscholen weer begonnen terwijl het voortgezet onderwijs op 30 augustus weer zal aanvangen. Hierdoor is de verkeersintensiteit weer toegenomen. Daarom zal de politie van 1 september tot 11 september extra aandacht besteden aan de verkeersveiligheidsaspecten. Op verschillende plaatsen en tijdstippen zullen controles worden gehouden op het gebruik van beveiligingsmiddelen, zoals veiligheidsgordels en valhelmen, alcohol, snelheid , verlichting en het algemene verkeersgedrag. Op deze manier wil de politie proberen te bewerkstelligen dat zeker met donkere periode, de herfst en de winter, voor de deur de veiligheid wordt verhoogt. In de controleperiode zijn ook een tweetal nachtelijke controles opgenomen. Bij een van deze nachtelijke controles zal een 30-tal medewerkers worden ingezet van politie, douane en Koninklijke Marechaussee. Extra aandacht zal dan worden gegeven aan drugs, wapens, het rijden onder invloed en de vreemdelingenwetgeving.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie