Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Limburgse gouverneurs huldigen OLS-winnaar 1999

Datum nieuwsfeit: 25-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Limburg

Limburgse gouverneurs huldigen OLS-winnaar 1999


126/99

Maastricht, 13 augustus 1999

LIMBURGSE GOUVERNEURS HULDIGEN OLS-WINNAAR 1999

De beide Limburgse gouverneurs, mevrouw H. Houben-Bertrand en mr. B.J.M. baron van Voorst tot Voorst, huldigen OLS-99 winnaar schutterij St. Antonius en Petrus uit Baarlo tijdens een ontvangst op 25 augustus 1999 om 19.15 uur in het Gouvernement te Maastricht.

De schutterij, die in de tweede ronde met de eer ging strijken en het OLS in Nederlands-Limburg hield, krijgt die avond de ere-penningen van de beide gouverneurs alsmede de ere-penningen van de staatshoofden van België en Nederland.

Bij de huldiging zal ook de president van de Oud Limburgse Schuttersfederatie, drs. F. Wolters, aanwezig zijn. Uit de inter-Limburgse Schutterswereld zullen de schutterijen die de tweede en derde plaats behaalden acte de presence geven. Dat zijn respectievelijk schutterij St. Amandus uit Opglabeek en St. Urbanus uit Maasniel. Daarnaast is de winnaar van 1998 present: schutterij St. Barbara uit Reuver.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie