Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vitesse contracteert Joegoslavische international

Datum nieuwsfeit: 25-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vitesse Nieuws

Vitesse contracteert Joegoslavische International Vitesse heeft overeenstemming bereikt met de 10-voudig Joegoslavische International Dejan Stefanovic van OFK Belgrado. De 24-jarige speler, die op meerdere plaatsen in de verdediging inzetbaar is, is met Vitesse een contract van 5 jaar overeengekomen.

Stefanovic heeft 3,5 jaar onder contract gestaan bij Sheffield Wednesday, waar hij samen met Orlando Trustfull en Wim Jonk heeft gespeeld en waarvoor hij in totaal meer dan honderd wedstrijden speelde. Bij Sheffield Wednesday heeft hij zijn contract uitgediend. Afgelopen zomer stond Stefanovic kort onder contract bij het Italiaanse Perugia waar zijn contract na een meningsverschil is ontbonden. Dejan Stefanovic is vervolgens gaan spelen bij OFK Belgrado. Met deze club heeft Stefanovic de afspraak gemaakt dat bij tussentijdse buitenlandse interesse een transfer bespreekbaar is.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie