Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SP: Uitzetting Poolse vrouw niet humaan

Datum nieuwsfeit: 26-08-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

In augustus heeft SP-fractievoorzitter Jan Marijnissen kamervragen gesteld over een Poolse mevrouw die niet in aanmerking kwam voor een verblijfsvergunning, aangezien haar echtgenoot voortijdig was gestorven. Uit vandaag binnengekomen antwoorden van staatssecretaris Cohen van Justitie blijkt dat hij niet bereid is de Poolse mevrouw alsnog een verblijfsvergunning te verstrekken. "Zeer teleurstellend", aldus SP-Kamerlid Jan de Wit. "De antwoorden zijn formeel en slechts een uiteenzetting van de beleidsregels; die zijn ons natuurlijk wel bekend. De staatssecretaris is blijkbaar niet bereid de huidige regels eens kritisch tegen het licht te houden. Zou hij dat wel doen, dan is duidelijk dat het redelijk ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie