Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eindejaarsuitkering Almere voor inkomens op bijstandsniveau

Datum nieuwsfeit: 27-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Almere

Persbericht 219

27 augustus 1999

EINDEJAARSUITKERING VOOR INKOMENS OP BIJSTANDSNIVEAU

Het college van B & W gaat aan de gemeenteraad voorstellen om aan het eind van het jaar aan mensen met een inkomen op bijstandsniveau een eindejaarsuitkering van 100,- voor de kosten van een abonnement op een krant of tijdschrift te geven. Deze abonnementenregeling zal in de maanden november en december 1999 worden uitgevoerd.

Al degenen die een uitkering hebben van de afdeling Sociale Zaken ontvangen de eindejaarsuitkering automatisch. Ook iedereen die voor 1 november 1999 volledige kwijtschelding heeft gekregen van de gemeentelijke belastingen, krijgt de tegemoetkoming aan het eind van het jaar automatisch uitbetaald. Anderen die een inkomen op bijstandsniveau hebben, kunnen de uitkering eind dit jaar aanvragen bij de afdeling Sociale Zaken.

In de maand oktober is er meer bekend over de uitvoering van deze abonnementenregeling. Degenen die nu al vragen hebben, kunnen bellen met het gratis informatienummer van de afdeling Sociale Zaken op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur: 0800-0220818.


bron: Afdeling communicatie, Gemeente Almere

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie