Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vitesse loot SC Beira Mar uit Portugal

Datum nieuwsfeit: 27-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Vitesse Nieuws

Vitesse loot SC Beira Mar uit Portugal

De loting vanmiddag in Monaco heef uitgewezen dat Vitesse de 1e ronde tegen SC Beira Mar speelt. Het is een uitwedstrijd en staat gepland op 16 september.

Hieronder de reactie van spelers en trainer op de loting:

Herbert Neumann:
"SC Beira Mar is een onbekende ploeg. Wij gaan dan ook zo snel mogelijk naar Portugal om Beira Mar aan het werk te zien. Het is altijd moeilijk voetballen tegen een Portugese elftal. Wij moeten opletten. Ze spelen vaak beter dan wij denken. Wij moeten dan ook waken voor onderschatting. Mijn voorkeur ging uit om eerst thuis te spelen. Uit de clubs waartegen wij konden loten had ik een voorkeur voor St. Johnstone uit Schotland."

Marc van Hintum:
"Ik kan er eigenlijk weinig over zeggen, maar we hebben na de vorige Europese wedstrijd in Portugal wel wat recht te zetten. Iedereen weet zich nog de aanslag op Carlos Fortes te herinneren in de wedstrijd tegen SC Braga. Dat was een harde wedstrijd waarin we veel pech hadden. We hebben er gelukkig wel van geleerd en we zullen nu beter moeten omgaan met het randgebeuren, waaronder de scheidsrechter en de toeschouwers".

Louis Laros:
"Normaal gesproken moet een 2e divisieclub geen onoverkomelijke problemen opleveren. Ik ken de ploeg niet. Een ploeg uit Portugal is staat hoog aangeschreven; zij spelen hard en zijn technisch begaafd. Het niveau zal minder zijn dan een ploeg uit Braga, maar de onbekendheid van de ploeg is gelijk het probleem. Gelukkig spelen wij eerst een uitwedstrijd. Bij een goed resultaat moeten wij het thuis af kunnen maken. Ik ga er van uit dat Vitesse de 2e ronde haalt. "

© 1998 SBV Vitesse, alle rechten voorbehouden, e-mail info@sbv-vitesse.nl.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie