Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sportambassadeur Dick Jol opent Haagse Rugbydagen

Datum nieuwsfeit: 27-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

26 augustus 1999

Sportambassadeur Dick Jol opent Haagse Rugbydagen

De bekende (inter)nationale Haagse voetbalscheidsrechter en sportambassadeur van Den Haag Dick Jol, opent namens de gemeente op vrijdag 27 augustus om 19.15 uur de Haagsche Rugbydagen.

Dat gebeurt op het terrein van de Haagsche Rugbyclub aan de Theo Mann Bouwmeesterlaan. Daar wordt voor de 2e achtereenvolgende keer het toernooi georganiseerd als voorbereiding voor het rugbyseizoen 1999-2000. Dit toernooi, georganiseerd door Sportstad Den Haag, kent ook dit keer een uiterst sterk deelnemersveld met ploegen uit Engeland, Wales, Frankrijk en landskampioen en bekerwinnaar HRC. Gespeeld wordt om de Paul Bechetbeker, de Fransman die begin jaren vijftig lid werd van de club en in al die jaren veel betekend heeft voor het rugbyspel in Den Haag. De eerste wedstrijd van het toernooi begint vrijdag om 19.30 uur waarna om 20.30 uur de tweede wedstrijd plaatsvindt. Op zaterdag wordt niet gespeeld; op zondag vinden twee wedstrijden plaats respectievelijk om 11.30 uur en de finale om 14.30 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie