Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tropisch Carnaval in Capelle

Datum nieuwsfeit: 28-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Tropisch Carnaval in Capelle

Onder begeleiding van DJ's en de brassband Nos Tambe Tey trekt zaterdag 28 augustus aanstaande vanaf 16.00 uur het Tropisch Carnaval door Capelle aan den IJssel.

De parade is een samenwerking tussen deze brassband, de gemeente Capelle aan den IJssel en de organisatie van de kermis. De bonte stoet start vanaf de Valkenhof en gaat dan via de Fluiterlaan, de Duikerlaan, de Couwenhoekseweg, de Reigerlaan en de Rivierweg naar het kermisterrein. De finale van het Tropisch Carnaval, met zo'n 180 deelnemers, vindt om ongeveer 17.00 uur plaats op de Capelse kermis. Daarna gaat het gezelschap via het Stadsplein weer richting Valkenhof.

Op deze dag is een aantal medewerkers van de Unit Werk in een stand bij de ingang van de kermis aanwezig om informatie te geven over het Arachne-project, de WIN en het stimuleringsproject Arubanen en Antillianen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie