Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wegwerkzaamheden in Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 30-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Wegwerkzaamheden Hoofdwegplein

Fietspad Hoofdweg zuidzijde wordt opgeheven
Het fietspad langs de zuidzijde van de Hoofdweg is vanaf 30 augustus niet meer in gebruik. Fietsers worden verwezen naar het pad aan de noordzijde van de Hoofdweg. Ook de ventweg aan de zuidzijde is vanaf dan voor fietsers niet meer te gebruiken. Komende vanuit de richting Gouda worden zij via de Vrijheidsdans omgeleid naar de Capelseweg. Een andere mogelijkheid is het oversteken naar het fietspad aan de noordzijde ter hoogte van de Schollevaartse Dreef.

Asfalteren aan de Capelseweg
Vanaf 30 augustus werkt de Gemeente Capelle aan den IJssel aan een gedeelte van de Capelseweg. Het betreft het deel tussen de Nieuwerkerksetocht en de Jasmijnsingel. Het asfalt is aan vervanging toe. Voorbereidende werkzaamheden starten op die dag: de trottoirbanden en kolken worden verwijderd en de struiken tussen de hoofdrijbaan en de parallelweg worden gerooid.

Zaterdag 11 september vanaf 18.00 uur tot maandagmorgen 13 september 6.00 uur werkt de gemeente aan een stuk door aan het asfalteren van dit gedeelte van de Capelseweg. Het oude asfalt wordt dan kapot gefreesd en als fundering gebruikt voor een nieuwe asfaltlaag.

Afsluiting kruising Capelseweg - HoofdwegAfsluiting kruising Capelseweg - HoofdwegAfsluiting kruising Capelseweg - Hoofdweg Van zaterdag 11 tot en met maandag 13 september is ook de kruising Capelseweg / Hoofdweg aan de beurt en grotendeels voor alle verkeer gesloten. Het werk start daar zaterdag om 18.00 uur en gaat door tot maandag 16.00 uur.

Omleidingsroutes en verkeersdrukte
Vanwege al deze werkzaamheden zijn meerdere omleidingsroutes noodzakelijk. Volgende week ziet u ze op deze gemeentepagina. Het verkeer wordt omgeleid via de Prins Alexanderlaan (westkant) en de Burgemeester Beresteijnlaan (oostkant). Houdt u in ieder geval rekening met extra verkeersdrukte gedurende de werkzaamheden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie