Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gratis les bij ateliers Vrije Akademie Delft

Datum nieuwsfeit: 31-08-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

GRATIS LES BIJ ATELIERS VRIJE AKADEMIE

Voor de gevorderde tekenaars en schilders is er dinsdag 31 augustus een gratis informatieles van 19.30 tot 22.00 uur bij de Vrije Akademie, Westvest 9. De Combinatiecursus is een nieuwe cursus waarbij het experimenteren met schilderen, grafiek en ruimtelijke werkstukken voorop staat.

Cursisten die een nieuwe uitdaging zoeken, kunnen bij deze cursus aan de slag met telkens een andere thematiek en techniek. Tijdens de lessen wordt afgestapt van het geijkte en een nieuwe weg ingeslagen. Niet alleen komen er telkens nieuwe technieken aan bod zoals materieschilderen, het kopieerapparaat en collages, maar ook word je met behulp van thema*s telkens nieuwe ideeën aan de hand gedaan. essen zijn op dinsdagavond van 19.30 tot 22.00 uur en worden gegeven door Ton Krijnen.

Aanmelden voor de informatieles (tel. 015 2602840) wordt op prijs gesteld. Start van de cursus is zo spoedig mogelijk na de Informatieles

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie