Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Collegejaar Hogeschool Holland feestelijk geopend

Datum nieuwsfeit: 31-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Hogeschool Holland

Collegejaar Hogeschool Holland feestelijk geopend

Maandag 30 augustus, van 10.00-12.00 uur, werd het collegejaar van de Hogeschool Holland geopend in de Amsterdam Arena. Het karakter van de bijeenkomst was zowel inhoudelijk als spectaculair. Terwijl alle ogen aanvankelijk op de middenstip waren gericht, kwam collegevoorzitter mr. W.B. Rietvelt tot ieders verbazing uit de nok van de Arena abgeseilt.

In zijn openingsspeech presenteerde Rietvelt, al abseilend, onder andere het nieuwe gezondheids- en sportbeleid van de Hogeschool. Voorts besteedde Rietvelt in zijn speech ruimschoots aandacht aan de sterk groeiende rol van de Hogescholen als knooppunt in de kennissamenleving. Het HBO-onderwijs speelt een belangrijke rol in de in stand houding en verbreding van het kennispeil in de Nederlandse samenleving.

Ook presenteerde Rietvelt het nieuwe pc-privé project voor studenten. Andere hoogtepunten van het programma waren het optreden van More Balls than Most en de speech van oud hockey-international en bronswinnares op de Olympische spelen van 1996 te Atlanta Wietske de Ruiter, die parallellen trok tussen het doorzettingsvermogen dat je als sporter én HBO-student nodig hebt om aan de top te komen en het genot en profijt dat je na alle inspanningen daarvan hebt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie