Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 31-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Capelle a/d IJssel

Politie-berichten

Man mishandeld
Capelle aan den IJssel - 31 augustus 1999 - Een 53-jarige Capellenaar werd maandagmiddag rond een uur door een 20-jarige plaatsgenoot mishandeld. De beide mannen kregen het met elkaar aan de stok, waarbij de 20-jarige man het slachtoffer enkele malen flink raakte, waarbij de man een gebroken rib opliep. De verdachte werd na de vechtpartij naar het bureau vervoerd waar hij in verzekering werd gesteld.

Diefstal uit kassalade
Capelle aan den IJssel - 30 augustus 1999 - Een onbekende jongen van ongeveer 17 jaar uit heeft zondagavond, kort na tien uur, geld weggenomen uit een kassalade van een snookercentrum aan de Marsdiep. De dader deed een greep in de kassa toen de eigenaar even achter in de zaak aan het werk was. Er ontbreekt een bedrag van 400 gulden.

Twee gewonden bij brand in bejaardenflat
Capelle aan den IJssel - 30 augustus 1999 - Zondagmiddag kort voor half twee ontstond, doordat een televisietoestel implodeerde, brand in een bejaardenflat aan de Kerklaan. De 82-jarige bewoner liep, evenals een eveneens 82-jarige bewoonster van een andere flatwoning, rookvergiftigingsverschijnselen op. Beide slachtoffers werden voor behandeling naar het Sint Franciscus Gasthuis vervoerd. Als gevolg van de brand, die met zware rookontwikkeling gepaard ging, werd een aantal bewoners uit voorzorg geevacueerd en voor korte tijd elders ondergebracht. Andere bewoners konden in hun woningen verblijven, maar moesten ramen en deuren sluiten. De flatwoning waarin de televisie implodeerde, brandde volledig uit. Andere woningen liepen rook- en waterschade op.

In Capelle gestolen auto weer terecht
Capelle aan den IJssel - 30 augustus 1999 - Zondagavond rond kwart voor tien werden door politiepersoneel van het district Noordhoek in de Wilgenstraat in Rotterdam-Noord de bestuurder en een mede-inzittende van een auto klemgezet na een verkeersovertreding en het feit dat de wagen als gestolen gesignaleerd stond. De beide mannen, 18 en 24 jaar, werden aangehouden, waarbij de 18-jarige mede-inzittende een groot broodmes in zijn handen had. Het wapen werd inbeslaggenomen. De auto, waarin beide Rotterdammers reden, bleek het vorige weekend in Capelle aan den IJssel te zijn gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie