Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Schiedam

Datum nieuwsfeit: 31-08-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

31 augustus 1999

Vrouw valt van fiets en raakt gewond
SCHIEDAM -- Een 72-jarige vrouw uit Schiedam raakte maandagmiddag rond kwart over vijf op de Noordvestsingel gewond toen ze met haar fiets ten val kwam.
De vrouw fietste ter hoogte van de Parkweg over een verkeersdrempel, toen ze door onbekende oorzaak viel. Ze liep diverse verwondingen op en werd voor onderzoek overgebracht naar het Schieland ziekenhuis.

Winkeldievegge aangehouden
SCHIEDAM -- Maandagmiddag omstreeks twee uur hield winkelpersoneel van een supermarkt aan het Hof van Spaland een 31-jarige vrouw uit Vlaardingen aan op verdenking van winkeldiefstal. De vrouw had even tevoren geprobeerd diverse levensmiddelen ter waarde van 35 gulden weg te nemen. De vrouw is overgedragen aan politiemensen van het district Schiedam en overgebracht naar het politiebureau.

Rijden onder invloed
SCHIEDAM -- Politiemensen van het district Schiedam hielden maandagavond rond kwart voor elf in de Piersonstraat een 27-jarige Schiedammer aan.
De man had teveel gedronken (promillage 0,80) en kreeg een schikking van 390 gulden aangeboden, die hij niet betaalde. De man moet zich binnenkort voor de politierechter verantwoorden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie