Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Artis verlaagt prijzen in september

Datum nieuwsfeit: 01-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Artis

Amsterdam, 26 augustus 1999

Persbericht

Septembermaand - Artis maand

30 % Korting op de hele collectie. Traditiegetrouw verlaagt Artis in september haar entreeprijzen. Volwassenen betalen dan f 17,50 en kinderen tot en met 11 jaar f 12,50.

Uiteraard is de nieuwe Afrika savanne meer dan een bezoekje waard. Zebra's en gnoes draven met elkaar over het glooiende landschap, terwijl Afrikaanse vogels als pelikanen, grondneus-hoornvogels en kroonkraanvogels, bijgestaan door de aanvliegende Amsterdamse reigers te vinden zijn in en aan het riviertje dat door de savanne meandert.

Ook de wolven hebben een geheel nieuw verblijf betrokken. De drie witte wolven kunnen naar hartelust rennen en spelen op een ruim ingericht terrein met waterpartijen, bomen en heuvels. Het publiek kan niet meer om de wolven heen, want zij wandelt via een houten loopbrug dwars door het verblijf, terwijl de wolven er kruislings onderdoor kunnen rennen. En wie weet lopen er in de toekomst nog wel eens kleine wolfjes.

September is ook weer eens een mooie gelegenheid om de twee jonge lippenbeertjes te bewonderen. De ruim een half jaar jonge knuffels ravotten en spelen de hele dag onder toeziend oog van moeder beer.

In de koepel van het Planetarium vertelt de voorstelling `sleutel tot 2000' alle schermutselingen en toevalligheden omtrent het `magische' jaar 2000. Met bijna honderd dia- en speciale effectprojectoren en uiteraard de reusachtige sterrenprojector wordt deze voorstelling een spectaculair avontuur door de tijd.

Kortom, een dagje Artis in september geeft u 30% korting op de héle collectie!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie