Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gratis Cultuurstrippenkaart in Hoorn

Datum nieuwsfeit: 01-09-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Hoorn

Gratis Cultuurstrippenkaart

Vanaf 1 september breidt de gemeente Hoorn het Sport- en Cultuurfonds uit met een Cultuurstrippenkaart. De Cultuurstrippenkaart is te gebruiken als betaalmiddel bij diverse culturele organisaties, waaronder musea en theaters. Iedereen die een inkomen of een uitkering heeft rond bijstandsniveau kan een Cultuurstrippenkaart aanvragen.

De Cultuurstrippenkaart bestaat uit 10 strippen van ƒ 10,00 per stuk. Deze strippen zijn in te leveren bij onder andere Schouwburg Het Park, Theater Wadway, Theater het Pakhuis, Museum voor de 20e eeuw, Stoomtrammuseum, het Westfries Museum, de Kunstenaarsvereniging Hoorn en de Boterhal. De Cultuurstrippenkaarten zijn aan te vragen bij de balie van Sociale Zaken. De balie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 15.00 uur en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. De verstrekking van gratis Cultuurstrippenkaarten aan mensen met een uitkering of inkomen rond bijstandsniveau is experimenteel. Aan het eind van het theaterseizoen wordt gekeken of de cultuurstrippenkaart een succes is voor zowel de gebruiker als de organisaties die deel nemen aan de proef.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie