Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TakeitNow.com hervat omstreden prijsstunt met pc's

Datum nieuwsfeit: 01-09-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Bilthoven - 1 september 1999. TakeitNow.com hervat omstreden prijsstunt met pc's tegen inkoopprijzen via www.pcnow.nl/.

TakeitNow.com hervat per 1 september opnieuw haar prijsstunt met pc's, die eind maart op zeer felle weerstand in de pc-branche stuitte. De prijsstunt heeft ditmaal exclusief betrekking op de consumentenversie van de pc-op-maat (de Economy-lijn) die in juni door TakeitNow.com is geintroduceerd en beoogt moderne functionaliteit tegen fundamenteel lagere prijzen aan te bieden. De Economy-lijn wordt tegen dealer-inkoopprijzen aangeboden gedurende de eerste week van september. Na een week (8 september) evalueert de directie of de prijzen op dit lage niveau gehandhaafd kunnen blijven. De pc-op-maat is direct benaderbaar via de URL www.pcnow.nl/. De pc-op-maat wordt samengesteld uit A-merk-componenten en wordt geleverd inclusief 1 jaar on-site support-garantie in de Benelux.

Martijn Hoogeveen (ceo): "We zoeken niet opnieuw de frontale confrontatie met gevestigde pc-fabrikanten, en kozen daarom voor onze eigen pc-lijn. Met deze prijsstunt bereiken we wel onze doelstelling: mensen via internet in staat stellen om fors goedkoper aan een multimedia-pc te komen. Deze ontwikkeling richting goedkopere pc's is
-naast het aanbieden van gratis internet- een sterke stimulans voor internetgebruik. Als pc's fors goedkoper worden -onder de fl 1000, komt de drempel voor internetgebruik in de buurt van die voor tv-gebruik. TakeitNow.com zal er alles aan doen om tot verdere prijsverlagingen te komen."

In onderzoek is de mogelijkheid om gratis internet pre-installed mee te leveren met de pc-op-maat en de mogelijkheid om in samenwerking met marktpartijen gratis internet-pc's te verspreiden.

TakeitNow.com introduceerde op 14 januari dit jaar haar Nederlandse webwinkel voor computers en gerelateerde producten. TakeitNow.com werkt nauw samen met verschillende distributeurs, fabrikanten en logistieke partners. TakeitNow.com werkt daarnaast met een groeiend aantal marketing-partners samen. Veel belangstelling is er voor de applicatie waarmee iedereen met enige HTML-kennis gratis en eenvoudig een eigen franchise, een TakeitNow.com-computerwinkel met een eigen productaanbod, kan opzetten. Daarnaast stelt TakeitNow.com haar winkeltechnologie beschikbaar aan derden, die met een volledig eigen winkel willen komen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

- (info@takeitnow.nl), fax 030-225 05 19 (algemeen)
- tel 06-54 256 476, (martijn@takeitnow.nl) (Martijn Hoogeveen)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie